Tema düzenleyici

İzmir Bugün Hangi Hatta Hangi ulaşım aracındaydım (Otobüs metro Tramvay İzban dolmuş vapur)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
749 Manzara --> Ulukent Gar
09.04'te bindim
Bindiğimde koltuklar dolu ayakta 5 kişi vardı Menemen İmam Hatip Ortaokulu durağında öğrenciler indi Egekent 2 son durağa kadar inen çok oldu otobüs 5 6 kişi gitti Ulu Koop'ta inen binen birkaç kişi oldu az kişiyle gitti.

İZBAN Ulukent --> Halkapınar
09.25'te bindim.
CAF setlerin öndeki vagonlarındaydım 9 vagon gelmişti.
Ulukent'ten koltuklar doldu devamında ayakta biraz yolcu vardı ama çok kalabalık değildi.

M1 Halkapınar --> Bölge
10.05'te bindim biraz kalabalıktı.

800 Bölge İstasyonu --> Balatçık Kahveler
12.26'da bindim 13.00'te indim.
Bindiğimde ayakta 10 15 yolcu vardı Bayraklı'da çok kalabalıklaştı Soğukkuyu Trafik'te çakıldı Karşıyaka - Çiğli arası inen binen hep oldu böyle çakılı gitti arada rahatlayıp tekrar çakıldı Balatçık Kahveler'de yine ayakta yolcu vardı ama biraz rahatlamıştı.

128 Balatçık Kahveler --> Manzara
13.15 seferine bindim.
35 BIP 981 plakalı Otokar Kent vardı.
Bindiğimde az kişi vardı Ulukent Gar'dan 5 kişi Market durağından birkaç kişi daha fazla yolcu bindi koltuklar doldu.

428 - Manzara --> Mavişehir
18.20 seferi
35 P 6073 (Conecto) vardı.
Otobüsün durak anonsu düzgün çalışıyordu çoğu araçta çalışmadığı için şaşırdım.
Fazla kalabalık olmadı Çiğli'de trafiğe takıldı parkur süresi yaklaşık 38 dk sürdü.

428 - Mavişehir --> Manzara
23.40 seferi
Tekrar üstteki araca denk geldim.
Gece olduğu için çok hızlı gitti yolcu sayısı 10 kişinin üstüne çıkmadı.
00.13'te Manzara durağına geldim.
Aracın arada kapıları kapandıktan sonra tekrar açılıyor kapanıyor tekrar açılıyor.

232 Esbaş Akt. -> Binbaşı Reşatbey Mah. (ring)
Plaka/Filo No: 35 PY 856 (09 - 225)
Marka/Model: BMC Procity
Doluluk: 46 kişi
Parkur Süresi: 20+ dk
Sefer: 17:55

içerisi full öğrenci doluydu hayvanat bahçesi gibi her taraftan bağırma sesleri geliyordu bir tane cocuk tutunma direginin ustune cikmisti biri de orta kapidan asagi cop atmisti bir kerede bosuna dugmeye bastilar

içerisi full öğrenci doluydu hayvanat bahçesi gibi her taraftan bağırma sesleri geliyordu bir tane cocuk tutunma direginin ustune cikmisti biri de orta kapidan asagi cop atmisti bir kerede bosuna dugmeye bastilar
sofor garaja gitmek istedigi icin beni geri esbasa degil gediz garajin onunde indirdi

Anlaşılan bu hat okul servisi olarak açılmış Menemen'e de keşke böyle bir hat açılsa 749 çakılıyor.

Anlaşılan bu hat okul servisi olarak açılmış Menemen'e de keşke böyle bir hat açılsa 749 çakılıyor.
bu civar için Ulukent Akt.-Koyundere olarak bir hat daha açılabilir güzergahıda:

Ulukent Akt.-Jandarma Ormanı-Ulukent Trafo-Üst Geçit-Egekent2-Market-İrem Sitesi-Ege-Egekent2 Son Durak-Kent2-Şelale-Umut-Menemen İmam Hatip Ortaokulu-Uluğbey Lisesi-Manzara-Egekent2 Koruluk-Egekent2 İstiklal-Tepe-Ahıskakent İlkokulu-Toki Okul-Ahıska-Gazi Mah Toki Evleri-Sürgün Abidesi-Şehit Pilot Gökselin Saylan-Gazi Toki Yol Ayrımı-Koyundere Mezarlık-Koyundere Mera-İstiklal-Koyundere Kahveler-İnkılap-Koyundere Muhtarlık-Koyundere Son Durak

Konu sahibi

Uyarsaydınız hocam böyle şeylere tepki gösterme hakkınız var şoföre de söyleseydiniz araçtan indirme yetkileri var şoför de kim bilir ne kadar rahatsız olmuştur böyle o hatta veya başka bir hatta böyle saygısızlık yapması araca zarar vermesi kabul edilemez sanırsın şu otobüslerde düzgün duran tek yaşıtlarımdan benim en azından lise öğrencileri arkaya ilerliyor 🫠 gerçekten olmaz böyle şey. Bende bir şey ekliyim dün ayağım sakattı Conecto vardı şoföre dedim alçaltır mısın alçaltma bozuk dedi 😂😂😂

Geçen gün Karşıyakadan izbana binmemek gibi bir hata yaptım ve aşağıdaki güzergahı izledim.

Hat:330
Yön:Evka-3 Metro-Bostanlı İskele
Saat:17.22
Bindiğim Durak:Osman Bey Parkı
İndiğim Durak:Bostanlı İskele
yaklaşık 7 dakikada Bostanlıya vardım sonra
Hat:428
Yön:Bostanlı İskele-Egekent-2
Saat:17.32-18.28
Bindiğim Durak:Bostanlı İskele
İndiğim Durak:Ulukent Aktarma Merkezi
Çok doluydu özellikle Çiğli ve Mavişehir yolcusu doldurdu otobüsü. Sonrada
Hat:848
Yön:Ulukent Akt.-Koyundere
Saat:18.29-18.53
Bindiğim Durak:Ulukent Akt.
İndiğim Durak:Koyundere Muhtarlık
Egekent-2 ve Market durağında aşırı binen oldu otobüste ayakta duracak yer bile kalmamıştı ve yokuşları zor çıktı
otokar sultan vardı.

Geçen gün Karşıyakadan izbana binmemek gibi bir hata yaptım ve aşağıdaki güzergahı izledim.

Hat:330
Yön:Evka-3 Metro-Bostanlı İskele
Saat:17.22
Bindiğim Durak:Osman Bey Parkı
İndiğim Durak:Bostanlı İskele
yaklaşık 7 dakikada Bostanlıya vardım sonra
Hat:428
Yön:Bostanlı İskele-Egekent-2
Saat:17.32-18.28
Bindiğim Durak:Bostanlı İskele
İndiğim Durak:Ulukent Aktarma Merkezi
Çok doluydu özellikle Çiğli ve Mavişehir yolcusu doldurdu otobüsü. Sonrada
Hat:848
Yön:Ulukent Akt.-Koyundere
Saat:18.29-18.53
Bindiğim Durak:Ulukent Akt.
İndiğim Durak:Koyundere Muhtarlık
Egekent-2 ve Market durağında aşırı binen oldu otobüste ayakta duracak yer bile kalmamıştı ve yokuşları zor çıktı
otokar sultan vardı.
Hocam bindiğiniz sultanda şanzıman problemi var mıydı plakasını hatırlıyor musunuz dün 128'de 35 BIT 087'ye binmiştim otobüs ölü gibiydi kalkarken titreye titreye kalkıyordu vites geçişleri çok zor oluyordu(şoförle alakalı değil) ve yokuşu baya zor çıkıyordu bu yüzden parkuru çok uzun sürdü hatta bir ara otobüs Ulukent aktarmanın yanında 1 2 dakika durdu hareket edemedi.

Hocam bindiğiniz sultanda şanzıman problemi var mıydı plakasını hatırlıyor musunuz dün 128'de 35 BIT 087'ye binmiştim otobüs ölü gibiydi kalkarken titreye titreye kalkıyordu vites geçişleri çok zor oluyordu(şoförle alakalı değil) ve yokuşu baya zor çıkıyordu bu yüzden parkuru çok uzun sürdü hatta bir ara otobüs Ulukent aktarmanın yanında 1 2 dakika durdu hareket edemedi.
BIT 234 dü büyük ihtimalle

Hat:800
Yön:Menemen-Bornova
Saat:16.07-16.30
16.07 de Koyundere durağından bindim
16.30 da Çiğli Şaraphane durağında indim
Doluluk:Çakılıydı

Hat:820
Yön:Bostanlı-Harmandalı
Saat:17.27-17.34
17.27 de Çiğli Şaraphane durağından bindim
17.34 de Balatçık Kahvelerde indim
Doluluk:koltuklar doluydu ayakta 10 kişi vardı

Hat:128
Yön:Egekent Akt.-Egekent-2
Saat:17.38-17.48
17.38 de Balatçık Kahvelerde bindim
17.48 de Üst Geçit durağında indim
Doluluk:koltuklarda 20 civarı kişi oturuyordu

Hat:748
Yön:Ulukent-Menemen
Saat:17.52-18.00
17.52 de Üst Geçit durağından bindim
18.00 da Koyundere durağında indim.
Doluluk:önümüzde 698 olmasına rağmen Egekent-2 İzbanda çakıldı. İnsanlar bir önceki 748 in gelmediğini söylüyorlardı.

Geri