749 Manzara --> Ulukent Gar
09.04'te bindim
Bindiğimde koltuklar dolu ayakta 5 kişi vardı Menemen İmam Hatip Ortaokulu durağında öğrenciler indi Egekent 2 son durağa kadar inen çok oldu otobüs 5 6 kişi gitti Ulu Koop'ta inen binen birkaç kişi oldu az kişiyle gitti.
İZBAN Ulukent --> Halkapınar
09.25'te bindim.
CAF setlerin öndeki vagonlarındaydım 9 vagon gelmişti.
Ulukent'ten koltuklar doldu devamında ayakta biraz yolcu vardı ama çok kalabalık değildi.
M1 Halkapınar --> Bölge
10.05'te bindim biraz kalabalıktı.
800 Bölge İstasyonu --> Balatçık Kahveler
12.26'da bindim 13.00'te indim.
Bindiğimde ayakta 10 15 yolcu vardı Bayraklı'da çok kalabalıklaştı Soğukkuyu Trafik'te çakıldı Karşıyaka - Çiğli arası inen binen hep oldu böyle çakılı gitti arada rahatlayıp tekrar çakıldı Balatçık Kahveler'de yine ayakta yolcu vardı ama biraz rahatlamıştı.
128 Balatçık Kahveler --> Manzara
13.15 seferine bindim.
35 BIP 981 plakalı Otokar Kent vardı.
Bindiğimde az kişi vardı Ulukent Gar'dan 5 kişi Market durağından birkaç kişi daha fazla yolcu bindi koltuklar doldu.
09.04'te bindim
Bindiğimde koltuklar dolu ayakta 5 kişi vardı Menemen İmam Hatip Ortaokulu durağında öğrenciler indi Egekent 2 son durağa kadar inen çok oldu otobüs 5 6 kişi gitti Ulu Koop'ta inen binen birkaç kişi oldu az kişiyle gitti.
İZBAN Ulukent --> Halkapınar
09.25'te bindim.
CAF setlerin öndeki vagonlarındaydım 9 vagon gelmişti.
Ulukent'ten koltuklar doldu devamında ayakta biraz yolcu vardı ama çok kalabalık değildi.
M1 Halkapınar --> Bölge
10.05'te bindim biraz kalabalıktı.
800 Bölge İstasyonu --> Balatçık Kahveler
12.26'da bindim 13.00'te indim.
Bindiğimde ayakta 10 15 yolcu vardı Bayraklı'da çok kalabalıklaştı Soğukkuyu Trafik'te çakıldı Karşıyaka - Çiğli arası inen binen hep oldu böyle çakılı gitti arada rahatlayıp tekrar çakıldı Balatçık Kahveler'de yine ayakta yolcu vardı ama biraz rahatlamıştı.
128 Balatçık Kahveler --> Manzara
13.15 seferine bindim.
35 BIP 981 plakalı Otokar Kent vardı.
Bindiğimde az kişi vardı Ulukent Gar'dan 5 kişi Market durağından birkaç kişi daha fazla yolcu bindi koltuklar doldu.