gelecek bir hafta sonu olurİsterseniz bende geleyim buluşalım ne dersiniz
gelecek bir hafta sonu olurİsterseniz bende geleyim buluşalım ne dersiniz
Tamamdır haber edersinizgelecek bir hafta sonu olur
Biz şimdi @blockytg ile 2. Buluşmamızı, yapmıştık, ayrıca bilmiyorum belki yaş farkı olablirİsterseniz bende geleyim buluşalım ne dersiniz
evetBiz şimdi @blockytg ile 2. Buluşmamızı, yapmıştık, ayrıca bilmiyorum belki yaş farkı olablir
Sanmıyorum yaşıt olduğumuzu düşünüyorumBiz şimdi @blockytg ile 2. Buluşmamızı, yapmıştık, ayrıca bilmiyorum belki yaş farkı olablir
Blockytg, 17 yaşında, ben de 1 yaş küçüğüm ondanSanmıyorum yaşıt olduğumuzu düşünüyorum
Sıkıntı yok bende 15 yaşındayım anlaşabilirizBlockytg, 17 yaşında, ben de 1 yaş küçüğüm ondan
Hocam gidiyor musunuz izmirden608 EGEKENT 2 İZMİR OTOGAR
35 BIR 014 17.20 SEFERİ
OTOKAR KENT LF İZTAŞIT
CANSU SİTESİ => OTOGAR
Doluluk: koltuklar yarı dolu olarak devam ediyoruz ama devamlı doldur boşalt yapıyoruz
Araç: genel anlamda kötü değil idare eder Klima açık değil ama normal fazla sıcak değil
Evet ama geleceğim gene 1 ay sonra gelirim veya ay sonu olabilir bakacam durumaHocam gidiyor musunuz izmirden
Geldiğinizde birlikte bir hatta binmek isterimEvet ama geleceğim gene 1 ay sonra gelirim veya ay sonu olabilir bakacam duruma
İnşallah neden olmasın bende isterim kısmet olursa ay sonu gelmeye çalışacağım zaten inşaata da bakacağım ara sıra geleceğimGeldiğinizde birlikte bir hatta binmek isterim
ATJ 029'U sabah 470'de gördüm177 Adatepe -> Kaynaklar
Plaka/Filo No: 35 ATJ 029 (21 - 084)
Marka/Model: Otokar kent lf
Doluluk: 16 / 26 kişi
Parkur Süresi: 44 dk
Sefer: 14:35 / 15:30
176 Adatepe -> Demirciköy
Plaka/Filo No: 35 ATV 343 (21 - 144)
Marka/Model: Otokar kent lf
Doluluk: 29 kişi
Parkur Süresi: 1 saat 3 dk
Sefer: 16:40
709 Demirci -> Pancar Akt.
Plaka/Filo No: 35 VZ 712 (07 - 007)
Marka/Model: Bmc belde 280cb
Doluluk: 6 kişi
Parkur Süresi: 21 dk
Sefer: 17:50
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.