Hele gece görülmesi gerekiyor. Bir kere otobandan arabayla gece geçerken görmüştüm burası ne böyle dedim devasa ışıklı bir yerdi.aliaga organize cidden devasa bir seymis
Hele gece görülmesi gerekiyor. Bir kere otobandan arabayla gece geçerken görmüştüm burası ne böyle dedim devasa ışıklı bir yerdi.aliaga organize cidden devasa bir seymis
evet bende 2 tane gordumBugün 935'te 2 TCV varmış diğer araçlar lamis sanırım.
Soğusun havalar artık ısıtma sistemini değerlendirecezDünkü sefer
284 -> 35 DA 4179
Konak->Pazaryeri arası
Doluluk-> 7 Kişi
Klima -> Yok ama bu iyi bir şey artık
Bir de araç çok iyi bakılmış bir araç
Türünün tek örneği gibi bir şey
Benim DA 4059 daha iyi mesajını alıntılayıp bırakıyorum burayaDünkü sefer
284 -> 35 DA 4179
Konak->Pazaryeri arası
Doluluk-> 7 Kişi
Klima -> Yok ama bu iyi bir şey artık
Bir de araç çok iyi bakılmış bir araç
Türünün tek örneği gibi bir şey
@Hermes35 DA 4059
Uzun zaman sonra Solarıs denk geldi hemde yenilenmiş
Koltuk:Konforlu
Doluluk:Boş koltuklar var
Klima:Etkili güzel çalışılıyor
Araç:Bakımlı Baya bakımlı ve güzel duruyor motor sesi Duyamıyorum klima sessiz ve etkili Süspansiyon gayet iyi ve araç bozuk yolda bile titremiyor ses gelmiyor Mersinliden harika bir solarıs Tebrikler Mersinli ilk defa gururlandırdın![]()
Edit: Mavişehir'de çok kişi indi geriye koltuklar yine dolu ayakta 10 kişi kaldı. Acaba bu sefer solo otobüsle olsa nasıl kaldıracktı kesin binemeyenler olurdu körüklü bile çakıldı pazar günü zaten 2 seferde bir körüklü var.Pazar günü 428 değerlendirmesi yaypıyorum.
35 AVJ 231
Bostanlı iskele yönü 14.00 seferi
Klima - İlk başta etkisizdi şimdi iyi üflüyor
Doluluk - Binerken yaklaşık 10 koltuk boştu Ulukent gardan itibaren baya kalabalık oldu Çiğli'den itibaren çakılı gibi çok kalabalık
Şoför - Çiğli'ye kadar hızlı sürdü Ataşehir kavşağından dönmeyip kipaya kadar gitti oradan döndü ama böyle yapması iyi oldu Ataşehir kavşağı dönüşü çok trafik var yol tıkalı hiç ilerlemiyor
Fazla bakımlılar ses etme749 - 35 BIP 978
Araç Modeli - Otokar Kent
Klima - Çalışmıyor zaten gerek yok içerisi serindi
Doluluk - Çok dikkat etmedim motordan tuhaf ses geliyordu oraya odaklandımama koltuklar doluydu ayakta da 5 10 kişi vardı
Araç durumu - Motorundan süpürge sesi gibi tuhaf ses geliyor ve kart basarken validatörden cızırtı geliyor bu araca önceki binişimde yoktu noluyor otokarlara @Atabey gibi ben de artık nefret etmeye başladım.
585in gözü yaşlı seni bekliyor504 degerlendirmesi birazdan geliyor ama 102 ye binecektim GELMEDI 15 dk bekledikten sonra vazgectim 502 nin duragina yurudum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.