Tema düzenleyici

İzmir Bugün Hangi Hatta Hangi ulaşım aracındaydım (Otobüs metro Tramvay İzban dolmuş vapur)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
800 - 35 BUD 019
Bölge İstasyonu -> Kargılar
20:02'de bindim 20:35'te indim
Şoför - Çok hızlı sürdü Bornova - Ulukent arası 33 dk sürdü trafik de yoktu parkur süresi çok iyi.
Klima - Çalışmıyordu şoför Çiğli'ye geçince açtı öncesinde içerisi hafif sıcaktı klimayla serinledi
Doluluk - Ortalama olarak koltuklar dolu ayakta 5 kişi gitti Çiğli'yi geçince inen çok oldu otobüste 10 15 kişi kaldı

848 - 35 BIP 941
07.00 seferi
Taş Duvar -> Market
Araç modeli - Otokar Sultan
Şoför - Sakin sürüyor manuel vites geçişlerini yavaş sakin bir şekilde yapıyor
Klima - Çalışmıyor hava soğuk zaten
Doluluk - Tüm koltuklar dolu 5 kişi ayaktaydı
Araç durumu - Herhangi bir sorun göremedim normal bir sultan

555 OTOGAR HALKAPINAR METRO
Otokar kent körüklü 2021 @Atabey 😁
OTOGAR => HALKAPINAR METRO
21 - 254 35 AUJ 454
Doluluk: bütün koltuklar doldu sayılır ama öğlene doğru olduğundan fazla yolcu yok
Araç: arada gıcırdıyor bakım yapılması şart dahada artar yoksa
Klima: çalışıyor ama bende olmasada olur hava 20 22 derece zaten
Şöfor; muhatap olmadım

555 OTOGAR HALKAPINAR METRO
Otokar kent körüklü 2021 @Atabey 😁
OTOGAR => HALKAPINAR METRO
21 - 254 35 AUJ 454
Doluluk: bütün koltuklar doldu sayılır ama öğlene doğru olduğundan fazla yolcu yok
Araç: arada gıcırdıyor bakım yapılması şart dahada artar yoksa
Klima: çalışıyor ama bende olmasada olur hava 20 22 derece zaten
Şöfor; muhatap olmadım
35 ATR 441'in körüğü de çok gıcırdıyor 428'de binmiştim 2021 körüklü o da

253 HALKAPINAR METRO 2 Konak
Temsa Avenue 2013
HALKAPINAR => KONAK
13-196 35 DB 5250
DOLULUK: bütün koltuklar dolu gitti alsancakta doldur boşalt yaptıktan sonra koltukların neredeyse tamamı doldu en çok yolcuyu Karataş Anadolu lisesinde aldı çoğu öğrenciydi zaten aktarma yapmaya gittiler
Araç: fena değil ama tek orta kapı en başta sorunlu gibiydi ama düzeltti kaptan
Kaptan: gayet iyiydi sürüşü falan bayanların bazıları da iyi sürüyor ve yolculara yardımcı oluyor

253 HALKAPINAR METRO 2 Konak
Temsa Avenue 2013
HALKAPINAR => KONAK
13-196 35 DB 5250
DOLULUK: bütün koltuklar dolu gitti alsancakta doldur boşalt yaptıktan sonra koltukların neredeyse tamamı doldu en çok yolcuyu Karataş Anadolu lisesinde aldı çoğu öğrenciydi zaten aktarma yapmaya gittiler
Araç: fena değil ama tek orta kapı en başta sorunlu gibiydi ama düzeltti kaptan
Kaptan: gayet iyiydi sürüşü falan bayanların bazıları da iyi sürüyor ve yolculara yardımcı oluyor
Ben bu hatta bir kere Konak'tan 15.30'da binmiştim Karataş'ta lise öğrencileri hattı baya doldurmuştu çakılıya yakın kalabalık olmuştu yine benzer şekilde Alsancak'ta doldur boşalt oldu alsancak garda baya yolcu indi geriye 10 kişi civarı yolcu kalmıştı.

515 Tınaztepe - Evka 3 metro
12.15 seferi
Evka 3 aktarma merkezi - buca devlet hastanesi
Plaka 35 ALV 859
Araç Otokar kent solo 2021
Doluluk oranı gayet fazla öğle saatine göre bütün koltuklar doluydu ayakta gidenler vardı

Konak iskele => Bostanlı İskele
19.20 seferi
Feribot eski tip ismi; YERKÜRE
DOLULUK: KOLTUKLAR DOLU

428 EGEKENT 2 BOSTANLI İSKELE
OTOKAR kent körüklü 2021 19.50 seferi
BOSTANLI İSKELE => EGE
21-217 35 ATR 643
DOLULUK: Bostanlıdan koltukların yarısı boş şekilde kalkış yaptı Mavişehirde koltukların neredeyse çok az kısmı boş kaldı Çiğlide de durum aşağı yukarı aynı ulukente kadar böylr gidildi

Araç: fena değil kliması açık değil ama normal akşam saati serin zaten gerek yok genel olarak iyi araba sesi fazla değil iyi bir kente benziyor en azından sağlam Karşıyaka kentlerin den biri

Az önce m1 deydim.
Narlıdere İtfaiye-İzmirspor arası gittik. balçova-f.altay arası yavaşlamadan normal hızda gitti. Artık normal hızda yavaşlamadan gidiyor. Şok oldum...

92 üçyol - fuar İzmir
İzulaş Doruk çalışıyor
Klima çalışıyor ama etki etmiyor
13.50 seferi
Plakaya bakmadım
Doluluk olarak koltukların tamamı dolu ayakta gidenler fazla çakılıya yakındı sonradan ilerledikçe inen çok oldu
ve son olarak durak isimlerinin çok sallamasyon yapıldığı apaçık ortada mesela şehit piyade uzman çavuş mithat karabağ parkının önündeki durağın adı müjde çok sallamasyon yapılmış

Geri
Üst Alt