Önce bunu yapayım sonra 8 değerlendirmesi yapmak istiyorum son durağına kadar giderim belki 82 ve 321'i de değerlendiririm.Dragi hocam kafaya taktı Bucaya gidecek![]()
Önce bunu yapayım sonra 8 değerlendirmesi yapmak istiyorum son durağına kadar giderim belki 82 ve 321'i de değerlendiririm.Dragi hocam kafaya taktı Bucaya gidecek![]()
35 ATR 441'in körüğü de çok gıcırdıyor 428'de binmiştim 2021 körüklü o da555 OTOGAR HALKAPINAR METRO
Otokar kent körüklü 2021 @Atabey
OTOGAR => HALKAPINAR METRO
21 - 254 35 AUJ 454
Doluluk: bütün koltuklar doldu sayılır ama öğlene doğru olduğundan fazla yolcu yok
Araç: arada gıcırdıyor bakım yapılması şart dahada artar yoksa
Klima: çalışıyor ama bende olmasada olur hava 20 22 derece zaten
Şöfor; muhatap olmadım
Ben bu hatta bir kere Konak'tan 15.30'da binmiştim Karataş'ta lise öğrencileri hattı baya doldurmuştu çakılıya yakın kalabalık olmuştu yine benzer şekilde Alsancak'ta doldur boşalt oldu alsancak garda baya yolcu indi geriye 10 kişi civarı yolcu kalmıştı.253 HALKAPINAR METRO 2 Konak
Temsa Avenue 2013
HALKAPINAR => KONAK
13-196 35 DB 5250
DOLULUK: bütün koltuklar dolu gitti alsancakta doldur boşalt yaptıktan sonra koltukların neredeyse tamamı doldu en çok yolcuyu Karataş Anadolu lisesinde aldı çoğu öğrenciydi zaten aktarma yapmaya gittiler
Araç: fena değil ama tek orta kapı en başta sorunlu gibiydi ama düzeltti kaptan
Kaptan: gayet iyiydi sürüşü falan bayanların bazıları da iyi sürüyor ve yolculara yardımcı oluyor
Keşke ama gelir be knk napçan temsa çöpü yetiyor zatenUmarım bugün otokar denk gelmez![]()
Bana çok güzle Conectolar geliyor bakımlıKeşke ama gelir be knk napçan temsa çöpü yetiyor zaten
bugun mu yarin mi@blockytg 13.15 'teki, 284 seferini unutma bak ha
Buluşamazsak
İsterseniz bende geleyim buluşalım ne dersiniz284 - 35 AOY 526 (@blockytg ile birlikte)
Konak-Adnan Kahveci arası
Doluluk - 17 kişi
Süre - 14 dakika kadar
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.