Tema düzenleyici

İzmir Bugün Hangi Hatta Hangi ulaşım aracındaydım (Otobüs metro Tramvay İzban dolmuş vapur)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
M1 - Halkapınar -> Bölge
08.02'de bindim
Klima - Hisssetmedim
Doluluk - Çakılı. Halkapınar'dan zor bindim Stadyum'da da hala kalabalıktı Sanayi ve Bölge'de de hala kalabalıktı.

M1 - Bölge -> Balçova
16:45 civarı bindim.
Klima - Çalışıyordu iyi üflüyordu içerisi kalabalık olmasa morg gibi olabilirdi
Doluluk - Halkapınar'da çakıldı Konak'a kadar çakılı gitti hatta Çankaya - Konak arası baya kötüydü çekilmez hale geldi sonra biraz rahatladı Fahrettin Altaya kadar koltuklar dolu gitti Fahrettin Altaydan sonra boş koltuklar kaldı

7 - 35 R 5114 (Üçkuyular İskele yönü)
Molla Kuyusu - Üçkuyular İskele
18:47'de bindim
Araç modeli - Bmc Procity 2009
Klima - Çalışmıyor camlar açıktı otobüs trafikte çok durduğu için içerisi hafif sıcak oldu
Doluluk - 10 15 kişi arası gitti Fahrettin Altay meydanda inen binen çok oldu
Araç durumu - Diğer procityler kadar kötü değil çoğuna göre iyi normal bir procity motor sesi tuhaf değil düzgündü.

Üçkuyular -> Bostanlı arabalı vapuru
Vapur adı: Fethi Sekin (yeni vapurlardan)
19:15 seferi
Klima - İçerisi iyi dışarısı fazla serin
Doluluk - Koltukların yarısından daha azı dolu
Denizde dalga yoktu vapur sakin gitti sallanmadı

428 - 35 DA 7806
Bostanlı İskele -> Manzara
Araç modeli - Solaris Urbino 18
Klima - Çalışmıyor zaten hava serin
Doluluk - Bostanlı iskeleden çoğu koltuğu boş kalktı pazara gelince biraz doldu Mavişehire gelince tüm koltuklar doldu ayakta 5 10 kişi oldu Çiğli belediye durağında inen binen oldu yoğunluk aynı kaldı Eski Sinema durağından sonra bazı koltuklar boş kaldı şu anda Ulukent gar durağını geçtik yoğunluk 20 kişi civarı
Araç durumu - Çiğli belediyede dururken otobüs fazla titredi onun dışında bir sorun fark etmedim

848 Koyundere Muhtarlık - Egekent-2 Koruluk
Koyundere 17.53 Seferi
17.55 te bindim 18.08 de Egekent-2 Korulukta indim
Otobüs aşırı sallanıyordu galiba plakası 35 BIP 234 idi
otobüs sultandı

Geri
Üst Alt