Tema düzenleyici

İzmir Bugün Hangi Hatta Hangi ulaşım aracındaydım (Otobüs metro Tramvay İzban dolmuş vapur)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
M1 - Bölge -> Balçova
16:45 civarı bindim.
Klima - Çalışıyordu iyi üflüyordu içerisi kalabalık olmasa morg gibi olabilirdi
Doluluk - Halkapınar'da çakıldı Konak'a kadar çakılı gitti hatta Çankaya - Konak arası baya kötüydü çekilmez hale geldi sonra biraz rahatladı Fahrettin Altaya kadar koltuklar dolu gitti Fahrettin Altaydan sonra boş koltuklar kaldı

7 - 35 R 5114 (Üçkuyular İskele yönü)
Molla Kuyusu - Üçkuyular İskele
18:47'de bindim
Araç modeli - Bmc Procity 2009
Klima - Çalışmıyor camlar açıktı otobüs trafikte çok durduğu için içerisi hafif sıcak oldu
Doluluk - 10 15 kişi arası gitti Fahrettin Altay meydanda inen binen çok oldu
Araç durumu - Diğer procityler kadar kötü değil çoğuna göre iyi normal bir procity motor sesi tuhaf değil düzgündü.

Üçkuyular -> Bostanlı arabalı vapuru
Vapur adı: Fethi Sekin (yeni vapurlardan)
19:15 seferi
Klima - İçerisi iyi dışarısı fazla serin
Doluluk - Koltukların yarısından daha azı dolu
Denizde dalga yoktu vapur sakin gitti sallanmadı

428 - 35 DA 7806
Bostanlı İskele -> Manzara
Araç modeli - Solaris Urbino 18
Klima - Çalışmıyor zaten hava serin
Doluluk - Bostanlı iskeleden çoğu koltuğu boş kalktı pazara gelince biraz doldu Mavişehire gelince tüm koltuklar doldu ayakta 5 10 kişi oldu Çiğli belediye durağında inen binen oldu yoğunluk aynı kaldı Eski Sinema durağından sonra bazı koltuklar boş kaldı şu anda Ulukent gar durağını geçtik yoğunluk 20 kişi civarı
Araç durumu - Çiğli belediyede dururken otobüs fazla titredi onun dışında bir sorun fark etmedim

848 Koyundere Muhtarlık - Egekent-2 Koruluk
Koyundere 17.53 Seferi
17.55 te bindim 18.08 de Egekent-2 Korulukta indim
Otobüs aşırı sallanıyordu galiba plakası 35 BIP 234 idi
otobüs sultandı

483 Üçkuyular İskele -> İzmir Ekonomi Üniversitesi Ekspres (Ring)
Plaka/Filo No: 35 DB 5960 (13 - 255)
Marka/Model: Temsa
Doluluk: 32 kişi
Parkur Süresi: 31 dk (full ring)
Sefer: 17:30

946 Üçkuyular İskele -> General Kazım Özalp Mahallesi
Plaka/Filo No: 35 ADD 298 (18 - 010)
Marka/Model: Otokar Sultan
Doluluk: 30 kişi
Parkur Süresi: 22 dk
Sefer: 18:15

690 Fahrettin Altay Aktarma -> Tınaztepe
Plaka/Filo No: 35 AS 8398 (16 - 021)
Marka/Model: Otokar Kent lf körüklü
Doluluk: 50~ kişi
Parkur Süresi: 27 dk
Sefer: 19:10

690 ın parkur süresi aşırı iyiymiş hocam 27 dakikada kaç ilçe değiştiriyor vay be en az 45dk diye düşünüyordum 690ı

483-946 doluluğuna şaşırdım beklediğimden fazla çıktı. 946 parçalı olduğu için F.Altayda mimkent yolcusu denk gelince binmiştir.
690-390 trafik olmazsa parkur süreleri 30 dkyı geçmiyor. Ona rağmen çakılı bir hat.

128 - 35 BIT 001 (Egekent aktarma yönü)
07.00 seferi
Araç modeli - Akia Ultra Lf 12
Doluluk - Çakılı değildi ama Ege durağına gelince baya kalabalık oldu ama dün bahsettiğim kadar değil bugün önden 428 gitti dün 428 arkadaydı bu yüzden 128'in yoğunluğu düne göre bir tık azdı yine market durağında izbana binmek için ben dahil çoğu kişi indi
Araç durumu - Motorundan tuhaf bir uğultu sesi geliyor bu araca önceden bindiğimde yoktu yeni olmuş onun dışında bir sorun fark etmedim.

Son düzenleme:
483-946 doluluğuna şaşırdım beklediğimden fazla çıktı. 946 parçalı olduğu için F.Altayda mimkent yolcusu denk gelince binmiştir.
690-390 trafik olmazsa parkur süreleri 30 dkyı geçmiyor. Ona rağmen çakılı bir hat.
483 de ekonomiye dogru sadece 2 kisi vardi ekonomide asiri doldu

Konu sahibi
35 DA 4059
Uzun zaman sonra Solarıs denk geldi hemde yenilenmiş
Koltuk:Konforlu
Doluluk:Boş koltuklar var
Klima:Etkili güzel çalışılıyor
Araç:Bakımlı Baya bakımlı ve güzel duruyor motor sesi Duyamıyorum klima sessiz ve etkili Süspansiyon gayet iyi ve araç bozuk yolda bile titremiyor ses gelmiyor Mersinliden harika bir solarıs Tebrikler Mersinli ilk defa gururlandırdın 🥲

602 - 35 BIA 367 (Menemen akt yönü)
Bölge İstasyonu -> Balatçık Kahveler
Araç modeli - Otokar Kent Lf zaten bu hatta başka model çalışmıyor
Klima - Çalışmıyor
Doluluk - Binerken koltuklar doluydu ayakta benle birlikte 3 kişi kaldı Bayraklı'da biraz doldu sonra inenler oldu Çiğli'de tekrar doldu ayakta yolcu sayısı 20 25 civarına çıktı. Önde 800 vardı o çakıldı bu 602 biraz boş kaldı.
Şu anda balatçık kahveler durağında bekliyorum 428 çakılı geldi binmedim 2012 procity vardı 128 bekliyorum.

602 - 35 BIA 367 (Menemen akt yönü)
Bölge İstasyonu -> Balatçık Kahveler
Araç modeli - Otokar Kent Lf zaten bu hatta başka model çalışmıyor
Klima - Çalışmıyor
Doluluk - Binerken koltuklar doluydu ayakta benle birlikte 3 kişi kaldı Bayraklı'da biraz doldu sonra inenler oldu Çiğli'de tekrar doldu ayakta yolcu sayısı 20 25 civarına çıktı. Önde 800 vardı o çakıldı bu 602 biraz boş kaldı.
Şu anda balatçık kahveler durağında bekliyorum 428 çakılı geldi binmedim 2012 procity vardı 128 bekliyorum.
çakılı olan 428 de ben vardım

128 - 35 SE 287
Araç modeli - Otokar Kent Lf (şanzımanı farklı olan model şanzıman adını unuttum)
18:30 seferi Egekent 2 yönü
Klima - Çalışıyor iyi üflüyor
Doluluk - İlk defa Egekent aktarmadan dolu kalkan 128'e denk geldim baya kalabalık geldi Harmandalı kavşağına kadar inen çok oldu sonra Ulukent'e kadar koltuklar dolu ayakta 10 15 yolcuyla geldi Market durağında çakılı olmaya çok yaklaştı Manzara durağına kadar çok kalabalık gitti.
Araç durumu - Yokuşta diğer kentlere göre daha çok zorlanıyor ve yokuşta kalkış yaparken otobüs hafif geri kaçıyor
@Rekli hocam hiç böyle Egekent'ten bu kadar dolu kalan 128'e denk geldiniz mi?

128 - 35 SE 287
Araç modeli - Otokar Kent Lf (şanzımanı farklı olan model şanzıman adını unuttum)
18:30 seferi Egekent 2 yönü
Klima - Çalışıyor iyi üflüyor
Doluluk - İlk defa Egekent aktarmadan dolu kalkan 128'e denk geldim baya kalabalık geldi Harmandalı kavşağına kadar inen çok oldu sonra Ulukent'e kadar koltuklar dolu ayakta 10 15 yolcuyla geldi Market durağında çakılı olmaya çok yaklaştı Manzara durağına kadar çok kalabalık gitti.
Araç durumu - Yokuşta diğer kentlere göre daha çok zorlanıyor ve yokuşta kalkış yaparken otobüs hafif geri kaçıyor
@Rekli hocam hiç böyle Egekent'ten bu kadar dolu kalan 128'e denk geldiniz mi?
Hayır denk gelmedim en fazla koltuklar dolu oluyordu oda en fazla genelde market ve egekent 2 durağında yolcuları olduğu için böyle oluyor

Hayır denk gelmedim en fazla koltuklar dolu oluyordu oda en fazla genelde market ve egekent 2 durağında yolcuları olduğu için böyle oluyor
Ben de aynı durakta beklerken bir an 128'i 800 sandım öyle kalabalıktı tuhaf bir durum. Koltuklar doluydu zaten ayakta da 30 kişi civarı yolcu vardı.

Geri
Üst Alt