Tema düzenleyici

İzmir Bugün Hangi Hatta Hangi ulaşım aracındaydım (Otobüs metro Tramvay İzban dolmuş vapur)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Önümdeki araçtaymışsın da haberim yokmuş bu kadar şans olur 😃

827 Ulukent aktarma BOSTANLI iskele
Otokar kent körüklü 2021
21-247 35 AUJ 320
ULUKENT AKTARMA => BOSTANLI İSK.
Doluluk: koltukların yarısı doluydu ve sonrada fazla dolmadı 827 ye körüklü yerine şu saatlerde solo verseler bile sırıtmaz fazla
Klima: mükemmel ama morg gibi soğuk biraz
Araç: fena değil ulu koopa çıkarken yavaş çıktı ama sesli değildi iyi çıktı beklediğimden şarj takma yerleri çalışıyor gayet iyi geçerli not aldı
İşte 827'ye verecekleri körüklüleri 428'e vermeliler 827 en fazla sabah akşam yoğun oluyor o saatlerde körüklü verseler yeter.

Vapur Karşıyaka -> Konak
Yeni vapurlardan
Alt katta oturuyorum üst kata çıkmadım
Klima çalışıyor mu bilmiyorum fazla etkisi yok içerisi sıcak
Doluluk - Alt katta koltukların yarısı dolu
Vapur arada çok fena sallanıyor

BOSTANLI İSKELE => KONAK İSKELE VAPURU
16.20 SEFERİ
Vapur Adı: H. REİSOĞLU 5
DOLULUK: nerdeyse koltukların tamamı dolu
Vapur tipi: eski tiplerden ama çok rüzgar var dışarıda durmadım

Keşke O345K'ların hepsi filodan çıkarılmasaydı biraz sağlam olanlarına bakım yaptırılıp pik saatlerde çalıştırılabilirdi çok faydası olurdu. 20 30 tane de kalsa iyi olurdu. Eskişehir'de ve Kayseri'de hala bu araçlar çalışıyor da bizde gitti işte. İnşallah Conectolar uzun yıl dayandırılmaya çalışılır yeni araçlar da inşallah şu ankine nazaran körüklü oranı fazla olacak şekilde alınır.
İnşallah conectoların iyi olanları eshotta kalır ve 200 körüklü alımında otokar yerine mercedes alınır.

Evet ama yeni otobüsler de bir an önce alınmalı alındığı zaman da hepsi filodan çıkarılmamalı otobüs sayısı şimdikinden daha fazla olsun çok problemli olanlar filodan çıkartılmalı gerisi yenilenip çalışmaya devam ettirilmeli. En kötü yedek otobüs olarak garajda beklesinler pik saatlerde ek araç olarak çalışırlar.
Bencede 200 conecto g 200 procity 157 belde nin tamamı değil de kötü olanları çıkarılmalı.

472 İşçievleri -> Tınaztepe
Plaka/Filo No: 35 DB 3968 (13 - 093)
Marka/Model: Temsa
Doluluk: 11 kişi
Parkur Süresi: 35 dk
Sefer: 10:10

284 Konak -> Evka 1
Plaka/Filo No: 35 ATV 252 (21 - 235)
Marka/Model: Otokar Kent lf körüklü
Doluluk: 5 kişi
Parkur Süresi: 37 dk
Sefer: 11:45

171 Tınaztepe Konak
Otokar kent körüklü 2021
21-264 35 AUK 493
Konak => Tınaztepe
Doluluk: enteresan bir şekilde koltukların bazıları boş ve bu bana tuhaf geldi çünkü Buca çok kalabalık ama önden giden Mercedes cornecto vardı sanırım o aldı yolcuları
Klima: güzel ve içerisi morg gibi
Araç : sağlama benziyor ama yokuşta hafif zorlanma ve ses artıyor normal karşılıyorum 😁 genel olarak güzel araç temiz en azından
18.47 ring seferi

geçen perşembe 472 ye binmeye çalıştım 17:40 seferi kalkmamıştı işçievlerinden o günde 284 ü gördüm kalabalıktı
472 Temsa'ları cukkalarken 72'ye BMC'ler düşüyor

72-> 35 DA 7995

NATO-Betonyol arası

Çakılıydı, klima azdı

277 Tınaztepe Otogar
İzulaş Temsa Avenue plus 2016
35 HD 3892
Tınaztepe Yerleşke => Otogar
Doluluk = koltuklar doldu sayılır
Araç = fena değil ama temsalar gene benim gözümde kötü maalesef bide çok aşırı trafik vardı Buca maalesef çok kalabalık

691 Lozan Meydanı - Gaziemir (Lozan-Esbaş arası) 17.04 seferi
Araç: 35 DA 7831 (Solaris)
Kliması iyiydi
Doluluk - Çankaya-Eşrefpaşa arası 100 kişi vardı ondan sonra 40-50 kişiye düştü

Solarisleri seviyorum lakin 55 dakika süren yolculukta koltukları beni rahatsız etti.

M1 Çankaya-Bornova arası
Araç: CRRC seti
Kliması gayet iyiydi
20.41’de binmeme rağmen Basmane-Halkapınar arası neredeyse çakılı idi. Basmane’de binemeyen oldu sonra vatman kapıları açınca binebildi. Ondan sonra da büyük oranda doluydu.

Saat 20’den sonra seferleri 10 dakikaya düşürme fikri kimin aklına geldiyse bir daha saatleri ayarlamakla uğraşmamalı. En azından saat 22’ye kadar 7 dakikada bir tren gelmeli.

277 Tınaztepe Otogar
İzulaş Temsa Avenue plus 2016
35 HD 3892
Tınaztepe Yerleşke => Otogar
Doluluk = koltuklar doldu sayılır
Araç = fena değil ama temsalar gene benim gözümde kötü maalesef bide çok aşırı trafik vardı Buca maalesef çok kalabalık
Ben de şu hatta binmek istiyorum güzergahı güzel mi ?

Geri
Üst Alt