Güzergahı güzel ama trafiği maalesef çok fazlaBen de şu hatta binmek istiyorum güzergahı güzel mi ?
Güzergahı güzel ama trafiği maalesef çok fazlaBen de şu hatta binmek istiyorum güzergahı güzel mi ?
Narlıdere başlığında söylediğim gibi otobüs grevi ve seferler Narlıdere yönüne 5 dakikada bir olduktan sonra artık metro Şehitlikten dolu geliyor. Geçen Akşam 9 gibi Balçovadan metroya bineyim dedim. Tüm koltuklar dolu geldi.M1 Çankaya-Bornova arası
Araç: CRRC seti
Kliması gayet iyiydi
20.41’de binmeme rağmen Basmane-Halkapınar arası neredeyse çakılı idi. Basmane’de binemeyen oldu sonra vatman kapıları açınca binebildi. Ondan sonra da büyük oranda doluydu.
Saat 20’den sonra seferleri 10 dakikaya düşürme fikri kimin aklına geldiyse bir daha saatleri ayarlamakla uğraşmamalı. En azından saat 22’ye kadar 7 dakikada bir tren gelmeli.
Artık klimaya fazla gerek kalmayacak gibi bari seneye yaza kliması sağlam kalsa bugün zaten hava serindi ilerleyen günlerde daha da serinler2009 model yenilenmiş Mersinli Conectosayındayım
Araç morg gibi ki sıcak olmaya başlamıştı kliması çok güzel üflüyor araçta bakımlı duruyor Mersinli beni dinlemeye başlamış
Artık ısıtma sistemleri değerlrndirilcekek Mersinli bu konuda çok iyidir hakkını yedirmem ısıtmada mersinlininArtık klimaya fazla gerek kalmayacak gibi bari seneye yaza kliması sağlam kalsa bugün zaten hava serindi ilerleyen günlerde daha da serinler
O Akianın ön kapısı ters açılıyor niyeyse sanırım normalde bindiğimiz kanat bozuk128 - 35 BIS 956
Ulukent Gar -> Manzara
16:55 seferi
Araç modeli - Akia Ultra Lf 12
Bu sefer az da olsa şoförle muhatap oldum çünkü en önde oturdum saçma bir olay oldu tam Market durağında geldiğimizde duraktaki bir kızla şoför tartışmaya başladı beni ıslattın diye şoföre kızıyordu hızlı geldin diyordu şoför de yavaş geldim diyordu bana sordu evet yavaş geldi dedim zaten durağa şoför baya yavaş yanaştı bunu aslında eshot hatlarında yaşadığınız olaylar konusuna yazmam gerekiyordu
Doluluk - Ulukent gar durağında kalabalıktı sonra inenler oldu market durağında tekrar doldu baya kalabalık oldu Centaş 2 durağına kadar kalabalık gitti sonra yolcular azalmaya başladı
Araç durumu - Bana bu araç 35 BIT 001 plakalı akiadan daha iyi geldi ama yokuşta baya kötü yokuşları 5 km hızla çıkıyor orta kapının bir kanadında demirler yok diğer kanatta iki demir de var onun dışında normal bir araç
Evet öyle hep ters açıldı bugün deO Akianın ön kapısı ters açılıyor niyeyse sanırım normalde bindiğimiz kanat bozuk
Sanırım bir araçta daha öyle bir durum var kapısı normal açılan Akia'ya da denk geldimEvet öyle hep ters açıldı bugün de
35 BIT 001'inki normal açılıyor.Sanırım bir araçta daha öyle bir durum var kapısı normal açılan Akia'ya da denk geldim
Değerlendirme35 ATR 414(solo araç) ile 249dan selamlar
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.