Tema düzenleyici

İzmir Bugün Hangi Hatta Hangi ulaşım aracındaydım (Otobüs metro Tramvay İzban dolmuş vapur)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
M1 Çankaya-Bornova arası
Araç: CRRC seti
Kliması gayet iyiydi
20.41’de binmeme rağmen Basmane-Halkapınar arası neredeyse çakılı idi. Basmane’de binemeyen oldu sonra vatman kapıları açınca binebildi. Ondan sonra da büyük oranda doluydu.

Saat 20’den sonra seferleri 10 dakikaya düşürme fikri kimin aklına geldiyse bir daha saatleri ayarlamakla uğraşmamalı. En azından saat 22’ye kadar 7 dakikada bir tren gelmeli.
Narlıdere başlığında söylediğim gibi otobüs grevi ve seferler Narlıdere yönüne 5 dakikada bir olduktan sonra artık metro Şehitlikten dolu geliyor. Geçen Akşam 9 gibi Balçovadan metroya bineyim dedim. Tüm koltuklar dolu geldi.

Son düzenleme:
848 - 35 BIP 941 (Ulukent Aktarma yönü)
Taş Duvar -> Üst Geçit
Araç modeli - Otokar Sultan City
Klima - Çalışmıyordu ama sabah serinliğiyle çalışmasına gerek yoktu
Doluluk - 15 20 kişi
Yolcuların çoğu market durağında indi kalan ben dahil 4 kişi üst geçit durağında indik.

İzban Caf 6 vagonlu setler
Egekent 2 -> Halkapınar
Önden 2.vagondaydım
Klima - Çalışmıyordu ama hava serindi içerisinin sıcaklığı normaldi
Doluluk - Karşıyakaya kadar biraz kalabalık gitti Karşıyakadan sonra koltuklar dolu ayakta az kişi ile gitti

M1 CRRC setler
Bölge -> Konak
Klima - Üflemiyor hırka giydiğim için çok terledim
Doluluk - Halkapınara kadar tüm koltuklar dolu ayakta az kişi gitti Halkapınardan sonra bazı koltuklar boş kaldı
Nedense metro Çankayada 1 dakikadan biraz uzun bir süre durdu şimdi hareket ediyor
Konak'ta inerken hem inen hem binen çok oldu metro yine boş gidiyor

253 - 35 ASY 572
Araç modeli - Otokar Kent Lf 2021
Konak -> Halkapınar Metro 2
Klima - Çalışmıyor hava zaten serin
Doluluk - Konak'tan koltukların çoğu dolu kalktı Kız Lisesi durağında otobüs baya doldu Alsancak Devlet Hastanesi durağında çok inen oldu koltuklar dolu ayakta 4 kişi kaldı Alsancak Garda da inen çok oldu bazı koltuklar boş kaldı 15 20 kişi gittik
Araç durumu - Motordan dururken çok takırtı sesi geliyor Çiğli garaj araçlarında böyle olana denk geldim Mersinli garaj araçları @Atabey in söylediği gibi biraz sıkıntılı.
Parkur süresi - 42 dk
Çok trafik var Talatpaşa Bulvarı tıkalı nedense İzmir'de yağmur yağınca hep trafik oluyor normalde bu kadar olmazdı otobüs oralarda çok takıldı

Trafik yüzünden izbana bineceğim yoksa 121/543 +428 yapacaktım.

Son düzenleme:
128 - 35 BIS 956
Ulukent Gar -> Manzara
16:55 seferi
Araç modeli - Akia Ultra Lf 12
Bu sefer az da olsa şoförle muhatap oldum çünkü en önde oturdum saçma bir olay oldu tam Market durağında geldiğimizde duraktaki bir kızla şoför tartışmaya başladı beni ıslattın diye şoföre kızıyordu hızlı geldin diyordu şoför de yavaş geldim diyordu bana sordu evet yavaş geldi dedim zaten durağa şoför baya yavaş yanaştı bunu aslında eshot hatlarında yaşadığınız olaylar konusuna yazmam gerekiyordu 😂
Doluluk - Ulukent gar durağında kalabalıktı sonra inenler oldu market durağında tekrar doldu baya kalabalık oldu Centaş 2 durağına kadar kalabalık gitti sonra yolcular azalmaya başladı
Araç durumu - Bana bu araç 35 BIT 001 plakalı akiadan daha iyi geldi ama yokuşta baya kötü yokuşları 5 km hızla çıkıyor orta kapının bir kanadında demirler yok diğer kanatta iki demir de var onun dışında normal bir araç

Konu sahibi
2009 model yenilenmiş Mersinli Conectosayındayım
Araç morg gibi ki sıcak olmaya başlamıştı kliması çok güzel üflüyor araçta bakımlı duruyor Mersinli beni dinlemeye başlamış

2009 model yenilenmiş Mersinli Conectosayındayım
Araç morg gibi ki sıcak olmaya başlamıştı kliması çok güzel üflüyor araçta bakımlı duruyor Mersinli beni dinlemeye başlamış
Artık klimaya fazla gerek kalmayacak gibi bari seneye yaza kliması sağlam kalsa bugün zaten hava serindi ilerleyen günlerde daha da serinler

128 - 35 BIS 956
Ulukent Gar -> Manzara
16:55 seferi
Araç modeli - Akia Ultra Lf 12
Bu sefer az da olsa şoförle muhatap oldum çünkü en önde oturdum saçma bir olay oldu tam Market durağında geldiğimizde duraktaki bir kızla şoför tartışmaya başladı beni ıslattın diye şoföre kızıyordu hızlı geldin diyordu şoför de yavaş geldim diyordu bana sordu evet yavaş geldi dedim zaten durağa şoför baya yavaş yanaştı bunu aslında eshot hatlarında yaşadığınız olaylar konusuna yazmam gerekiyordu 😂
Doluluk - Ulukent gar durağında kalabalıktı sonra inenler oldu market durağında tekrar doldu baya kalabalık oldu Centaş 2 durağına kadar kalabalık gitti sonra yolcular azalmaya başladı
Araç durumu - Bana bu araç 35 BIT 001 plakalı akiadan daha iyi geldi ama yokuşta baya kötü yokuşları 5 km hızla çıkıyor orta kapının bir kanadında demirler yok diğer kanatta iki demir de var onun dışında normal bir araç
O Akianın ön kapısı ters açılıyor niyeyse sanırım normalde bindiğimiz kanat bozuk

749 - 35 BIP 978 (Menemen Akt. yönü)
Manzara -> Market
Araç modeli - Otokar Kent Lf
Klima - Çalışmıyor zaten hava serin klimaya ihtiyaç yoktu
Doluluk - Ben binince 14 kişiydi ileriki duraklardan birkaç kişi daha bindi
Bindiğim 09.05 seferiydi ama çok geç geldi 10 dakika geç kaldı önceki sefere de uygulamdan baktım o da çok geç geldi

Konu sahibi
35 ATR 414(solo araç) ile 249dan selamlar

Ekli dosyalar

• IMG_20250930_184832.jpg
    IMG_20250930_184832.jpg
    1.4 MB · Görüntüleme: 10
Konu sahibi
35 ATR 414(solo araç) ile 249dan selamlar
Değerlendirme:Doluluk:Çakılıydı sürekli en önde durdum boştu orası ama oturacak hiç yer olmadı ama araç sanırsam ek seferdi
Klima:Çok güzeldi

Şoför:Hızlı sürmeye çalışıyordu ve 1 kere kırmızıds geçti
Araç:Bakımlı ve süspansiyonu iyiydi
Not:uzun zaman sonra güzel bir Otokara binsem de 1 hafta 5.günde serim bozuldu
Atabey Spesiyal Not:Arkasından da körüklü gelecekti de bekleyemedim bu yüzden net ek sefer gibi

Geri
Üst Alt