33'te güzergah değişikliği bitmeden deneyecek varsa başarılar dilerim, iyi bir yolculuk olur (!)
585,249,168,330,963Seh hiç bir hattın 50 dakika sonra geldiğine şahit oldun mu (hattın sıklığı 25 dakika ha)
Bu kadar olmasa da bazen 428 de bunu yapıyor. Okul zamanları Çiğli'de yarım saatten fazla 428 beklediğim günler oldu.Seh hiç bir hattın 50 dakika sonra geldiğine şahit oldun mu (hattın sıklığı 25 dakika ha)
Avenue Plus bulmuş benim acil bugün crrc tren bulmam lazım35 DB 0720-> 585
Klima:Morg gibi
Araç:Bozuk yol performansı iyi yokuş performansı orta araç bakımlı ve 2012 modele göre sessiz ve Tıslamıyor.
Şoför:Samimi
Doluluk:Çakılı çok az yer var
Hayır 2012 kent izulaşAvenue Plus bulmuş benim acil bugün crrc tren bulmam lazım
Olsun, bendeki şansta araca işemişler hani o şekil bir koku var35 AVS 923-> 330
Klima:Şoför açmamış araç sıcak
Süspansiyon:Kötü
Doluluk:Boş
Araç:Yarı bakımlı çok ses çıkarıyor her yeri oynuyor sesi de biraz yüksek
Şoför:Klima açmadığı için biraz kıl oldum ses gelmiyor hava da gelmiyor klimadan niye açmazsın be adam
@Hermes klima açmayan şoföre de denk geldimbenim bu şans ne
Benimkini de sen etŞoförü şikayet edicem![]()
Urladan verdiler galiba. Plaka neydi?18 -> 21-284
Klima -> Güzel
Şoför -> Diyaloglarımız oldu
Doluluk -> Bayağı doldu
Ayrıca araçta GKÖ için kapılarda kart okuyucu var
AUT 867 idiUrladan verdiler galiba. Plaka neydi?
Ama sarı sticker yanında (U)işareti yoktuAUT 867 idi
72 -> 21-088
Klima -> Dondurucu
Şoför -> Konuştuk ama şoför tam bir rallici
Doluluk -> 24-25 kişi
1-2haftalık 72 ile 18 arasında mekik dokuyacağımBack to 72![]()
Bende 3 hatta biniyorum 4 gün boyunca1-2haftalık 72 ile 18 arasında mekik dokuyacağım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.