Sadece eshot'un dorukları ve izbanda almıştım o kokuyu,Şaşırdım bizim garajda öyle koku almadım ama hiç
Sadece eshot'un dorukları ve izbanda almıştım o kokuyu,Şaşırdım bizim garajda öyle koku almadım ama hiç
İçerisi serin İzban mı varmışİzban CAF 9 vagon Cumaovası yönü
En arka vagondayım
Koltukların çoğu boş
Kliması iyi içerisi serin
izbanın her noktasında farklı bir klima kalitesi var üşerken 2 adım atınca terliyorsunİçerisi serin İzban mı varmış
Şoförünle iyi muhabbetler anksiyete bükücü249fa 35 CKM 162ye bineceğim
Yanımdakiler giderse konuşucamŞoförünle iyi muhabbetler anksiyete bükücü
Ben de öyle. Bugün farklı bir yere gittiğim için Egekent aktarmaya mı gidiyor diye sordum.ben çoğu zaman şoförlerle konuşamıyorum/konuşmuyorum biraz içedönüğüm sadece kolay gelsin filan diyorum
Dragi hocam ordan 330a atla Bornovaya gelŞimdi 446'ya bineceğim aslında planım değişti Egekent aktarmaya gideceken Bostanlıya karar verdim yoksa direkt 446'ya binerdim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.