Şoförüyle muhatap olmadın mı35 AVJ 391->249
Klima:Araç sıcak vuran yerde durmama rağmen serinletmiyor
Araç:Bakımlı gibi sıkıntısı yok çok ses yok
Doluluk:1-2 tane boş koltuk var
Yok sıcaktan bunaldımŞoförüyle muhatap olmadın mı
Sana kötü mersinli araçlarıyla bol şans ben İnciraltı'na gidiyorumYok sıcaktan bunaldım
Neyse şimdi ekstra dakika bekleyip yine 214te Conectoya bineceğim
481e binSana kötü mersinli araçlarıyla bol şans ben İnciraltı'na gidiyorum
Denk getirirsem zaten binecektim 16.00 seferi varmış481e bin![]()
Araç durunca motor acayip gürültülü ses yapıyor ayrıca araçta titreme vs. Yok şoför samimi araçta boş koltuklar var favori Conectolarımdan biri oldu35 BVM 23->51511oluyor koltuklar konforlu aracın içi biraz soğuk ama yine de terleme potansiyeli var
Aracın motor sesi hiç gelmiyor ama tıslıycsk gibi olup Tıslamıyor araç bakımlı ama süspansiyonu çok kötü
Kıymetimizi bildin artık buraya taşınırsın35 BVM 23->515
Adatepe aracı belli oluyor koltuklar konforlu aracın içi biraz soğuk ama yine de terleme potansiyeli var
Aracın motor sesi hiç gelmiyor ama tıslıycsk gibi olup Tıslamıyor araç bakımlı ama süspansiyonu çok kötü
Her ne kadar plakayı plaka istenen alana yazsam da olmadığını söyleseler de başka bir araçta başvurunuzu açıklayın bölümüne yazdığım araç için yapıldı dendiMersinli Solarısındayım (249) aracın içime etmişler koltukları yenilemmemiş ve güzel gözükmüyor gacırdıyor klima etkisi yok üflemiyor sıcak motor sesi öne kadar geliyor çalışan yolcu Bilgilendirme sistemi dışında iyi değil süspansiyonuda Adatepedeki kardeşine göre aynı yolda bile daha kötü HİM'e yazıcam araç yenilensin diye
Hakkını ara , ama ben kendi bölgemde memnunumHer ne kadar plakayı plaka istenen alana yazsam da olmadığını söyleseler de başka bir araçta başvurunuzu açıklayın bölümüne yazdığım araç için yapıldı dendi
Neyse sizde bildirin gençler ve plakayı en altta açıklayın bölümüne yazın
Çok MutluyumEkli dosyayı görüntüle 78599
Not:Şimdi başvurunun kodunu verip aracın plakasını gönderdim umarım yapılır
Bugün 515 Mersinli solarısı da çok kötüydü plakasını almayı unuttum keşke alıp onu da şikayet etseydimHakkını ara , ama ben kendi bölgemde memnunum
Şikayet et bunu detaylarla @Hermes18 ->35 YS 293
Klima -> Yok denecek kadar az
Şoför -> Hiç konuşmuyor
Şikayet et bunu detaylarla @Hermes
Beni bunaltan bu gıcık aracı da şikayet ediyorum35 AVJ 391->249
Klima:Araç sıcak vuran yerde durmama rağmen serinletmiyor
Araç:Bakımlı gibi sıkıntısı yok çok ses yok
Doluluk:1-2 tane boş koltuk var
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.