Tema düzenleyici

İzmir Bugün Hangi Hatta Hangi ulaşım aracındaydım (Otobüs metro Tramvay İzban dolmuş vapur)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu sahibi
35 AVJ 391->249
Klima:Araç sıcak vuran yerde durmama rağmen serinletmiyor
Araç:Bakımlı gibi sıkıntısı yok çok ses yok
Doluluk:1-2 tane boş koltuk var

Konu sahibi
35 HD 3546->585
Klima:Morg gibi değil biraz sıcak
Araç:Bakımlı durumu gayet iyi
Doluluk:İnsanlar binecek yer bulamıyor ama ben oturdum 😂
Şoför:Samimi

Konu sahibi
35 BZA 431-> 214
Klima:Morg gibi
Şoför:Samimi
Araç:Bakımlı ve güzel durumu iyi birde Mersinli ama Demekki bakabiliyorlar
Doluluk:Bomboş

35 BIA 622 -> 749 (İztaşıt Otokar Kent)
Şoförle konuşmadım
Klima - galiba çalışmıyordu camlar açıktı içerisi sıcaktı ama esintiyle serinlik geliyordu.
Doluluk - 4 5 koltuk boştu ayakta 4 5 yolcu vardı.

İzban CAF 6 vagon
Egekent 2'de binip Alsancak'ta indim.
Klima - Fena değildi ne sıcak ne de soğuktu
Doluluk - Bindiğimde boştu Çiğli'den itibaren koltuklar doldu ve ayakta birkaç yolcu vardı. Salhane'de biraz daha kalabalıklaştı, Alsancak'ta indim ve çakıldı insanlar zor bindi.

Konu sahibi
35 BVM 23->515
Adatepe aracı belli oluyor koltuklar konforlu aracın içi biraz soğuk ama yine de terleme potansiyeli var
Aracın motor sesi hiç gelmiyor ama tıslıycsk gibi olup Tıslamıyor araç bakımlı ama süspansiyonu çok kötü

Konu sahibi
35 BVM 23->51511oluyor koltuklar konforlu aracın içi biraz soğuk ama yine de terleme potansiyeli var
Aracın motor sesi hiç gelmiyor ama tıslıycsk gibi olup Tıslamıyor araç bakımlı ama süspansiyonu çok kötü
Araç durunca motor acayip gürültülü ses yapıyor ayrıca araçta titreme vs. Yok şoför samimi araçta boş koltuklar var favori Conectolarımdan biri oldu

35 BVM 23->515
Adatepe aracı belli oluyor koltuklar konforlu aracın içi biraz soğuk ama yine de terleme potansiyeli var
Kıymetimizi bildin artık buraya taşınırsın

Konu sahibi
Mersinli Solarısındayım (249) aracın içime etmişler koltukları yenilemmemiş ve güzel gözükmüyor gacırdıyor klima etkisi yok üflemiyor sıcak motor sesi öne kadar geliyor çalışan yolcu Bilgilendirme sistemi dışında iyi değil süspansiyonuda Adatepedeki kardeşine göre aynı yolda bile daha kötü HİM'e yazıcam araç yenilensin diye
Her ne kadar plakayı plaka istenen alana yazsam da olmadığını söyleseler de başka bir araçta başvurunuzu açıklayın bölümüne yazdığım araç için yapıldı dendi
Neyse sizde bildirin gençler ve plakayı en altta açıklayın bölümüne yazın
Çok Mutluyum 🔥🔥🔥
Screenshot_20250821_160719_com.google.android.gm.jpg

Not:Şimdi başvurunun kodunu verip aracın plakasını gönderdim umarım yapılır

Her ne kadar plakayı plaka istenen alana yazsam da olmadığını söyleseler de başka bir araçta başvurunuzu açıklayın bölümüne yazdığım araç için yapıldı dendi
Neyse sizde bildirin gençler ve plakayı en altta açıklayın bölümüne yazın
Çok Mutluyum 🔥🔥🔥Ekli dosyayı görüntüle 78599
Not:Şimdi başvurunun kodunu verip aracın plakasını gönderdim umarım yapılır
Hakkını ara , ama ben kendi bölgemde memnunum

Konu sahibi
Diğeri:Aracın kliması açık değildi şoförü şikayet ettim ama muhtemelen aracın kliması bozuktu
Screenshot_20250821_161247_com.google.android.gm.jpg

Geri
Üst Alt