Tema düzenleyici

İzmir Bugün Hangi Hatta Hangi ulaşım aracındaydım (Otobüs metro Tramvay İzban dolmuş vapur)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
443 - 35 DA 5786 (plaka yanlış olabilir)
Solaris Urbino 18
Şoför - Konuşmadım ama son durak şaşkınlığı yaşadım. Son durak olduğunu bilmediğim yerde şoför son durak diye bağırdı indim.
Klima - Fena değildi içerisi serindi
Doluluk - Bütün parkur boyunca koltukların yarısından fazlası boştu
Parkur süresi tam 40 dakika sürdü.
Otobüs yokuşlarda çok zorlandı.
Son Durak olmadığı yerde mi indin hımm normalde evka 5 dolmuşları egekent dolmuşları ve eshot izkent durağında 123 342 346 446 346 810 yer alır 816 ise kenardan geçer şöforün tutumu kötü olmuş fotoğraf falan çekerdin en azından

Son Durak olmadığı yerde mi indin hımm normalde evka 5 dolmuşları egekent dolmuşları ve eshot izkent durağında 123 342 346 446 346 810 yer alır 816 ise kenardan geçer şöforün tutumu kötü olmuş fotoğraf falan çekerdin en azından
Şoför Atatürk Mahallesi zirve durağında indirdi son durakta indirecek sandım haritaya göre.

Konu sahibi
İçimden de keşke 25 Conecto gelsin diyordum uygulamadan baktım Conecto plakadı görünce baya sevindim Teşekkürler Eshot 🔥
584e de bineceğim zaman Novociti verirler i umarım da ona da binerim

1000028222.webp

Atabey kardeşim
Bunu güncel araclar v3 yeni Jenerasyon Conecto başlığına ds atabilir misin
Bu arada CKM 162 Ziya Gökalp Caddesi tarafından hakkın rahmetine kavuşturuldu
Tamamdır atıyorum bunu haziranın son haftasında çekmiştim

Şimdi 446'ya bineceğim aslında planım değişti Egekent aktarmaya gideceken Bostanlıya karar verdim yoksa direkt 446'ya binerdim.
Hocam 446 demeyin sinirim fırlıyor. Ben (eskiden şu an nasıl bilmiyorum) hem saatine uymayan hem de çok nadir kalkan hat görmedim.

Hocam 446 demeyin sinirim fırlıyor. Ben (eskiden şu an nasıl bilmiyorum) hem saatine uymayan hem de çok nadir kalkan hat görmedim.
bu aynı ben ve pik saat otobüsleri (ÖZELLİKLE 52 ÇOK SİNİRİMİ BOZDU KAÇ SAAT BELEDİM GELMEDİ 56 DA SADECE 1 KEZ GELMİŞTİ 5 GÜN BİNMEYE ÇALIŞTIM (597 de saatinden 15 dk sonra kalkmıştı))

26 dakikada birmiş çok az sefer sıklığı. Neyse ki 346 17 dakikada bir kalkıyor. 346 çok gecikti bugün beklerken 810 a bindim bu yüzden.

bu aynı ben ve pik saat otobüsleri (ÖZELLİKLE 52 ÇOK SİNİRİMİ BOZDU KAÇ SAAT BELEDİM GELMEDİ 56 DA SADECE 1 KEZ GELMİŞTİ 5 GÜN BİNMEYE ÇALIŞTIM (597 de saatinden 15 dk sonra kalkmıştı))
490

Ben bu konuda hepinizin BABASIYIM

Geri
Üst Alt