Tema düzenleyici

İzmir Bugün Hangi Hatta Hangi ulaşım aracındaydım (Otobüs metro Tramvay İzban dolmuş vapur)

Atabey

Binbaşı
Konu sahibi
Bindiğimiz ulaşımından araçlarını yazıp araçlar nasıldı onuda yazalım mümkünse kod plaka verelim
Başlıyorum 08-174->963 Evka 3 Metro-Alsancak Gar
Aracın kliması güzeldi sessiz çok sallanmıyor durumu güzeldi. Aracın Mersinli garaj olduğunu varsayarsak (etiket yok önde) gayet güzel bir araç

Bindiğimiz ulaşımından araçlarını yazıp araçlar nasıldı onuda yazalım mümkünse kod plaka verelim
Başlıyorum 08-174->963 Evka 3 Metro-Alsancak Gar
Aracın kliması güzeldi sessiz çok sallanmıyor durumu güzeldi. Aracın Mersinli garaj olduğunu varsayarsak (etiket yok önde) gayet güzel bir araç
Kodu değil de plakayı yaziyorum,
BZA 413 Plakalı 2024 Conecto

Her yönden harikaydı
Araç garajı Adatepe(zaten güzelliğinden belli)

800: 35 BIR 134 Otokar

Aracın içi ılıman, ama nedense şoför gaza basınca araç serinliyor. ( pencereler kapalı)
Oturacak yer de var.

Naldöken-Turan arası kendimi F1'de gibi hissettim. Yol temizliğinden kırmızı bayrak sallanıyordu. Temizliği geçince resmen uçmaya başladık.

Son düzenleme:
434 hattı EK 411/09-164 Procity otobüsündeydim
Otobüsün motor-şanzıman takımı sanırım Procity'nin kendi kombinasyonu değil,Belde'dekilerle değişmiş
Belde'nin ilk zamanlarındaki o devirli "viyuuuuuuuu" sesi bunda vardı ama 4.viteste dişli sürtme sesi ile gitti hep,yakında şanzıman da patlayabilir

Konu sahibi
09-205 (584) Bindiğim en iyi procity kliması güzeldi ses kaydı aldım değişik sesler çıkarıyor i

515->Şimdi Adatepe Solarısındayım kliması güzel konforlu yenilenmiş motor sesi yok gacırdama yok güzel araç filo kodunu paylaşırım

09-205 (584) Bindiğim en iyi procity kliması güzeldi ses kaydı aldım değişik sesler çıkarıyor i

515->Şimdi Adatepe Solarısındayım kliması güzel konforlu yenilenmiş motor sesi yok gacırdama yok güzel araç filo kodunu paylaşırım
viyuuuuu sesi çıkarıyorsa belde motor şanzıman seti vardır,bu sabah denk geldiğim gibi
hatta 925 teyken bi kere eski tip belde şanzımanına denk geldim,ses kaydı bile mevcut
bahsettiğim procity de aynı o ses vardı

Konu sahibi

Mersinli Solarısındayım (249) aracın içime etmişler koltukları yenilemmemiş ve güzel gözükmüyor gacırdıyor klima etkisi yok üflemiyor sıcak motor sesi öne kadar geliyor çalışan yolcu Bilgilendirme sistemi dışında iyi değil süspansiyonuda Adatepedeki kardeşine göre aynı yolda bile daha kötü HİM'e yazıcam araç yenilensin diye

Konu sahibi
Screenshot_20250814_153732_izmirbb.eshotmobile.jpg

Aracın plakası

Metro M1 (MD 527) ( ilk setler )

Kalabalık ve ılığımsı soğuk.

Araç Hilal'den sonra en başta sanki istop ediyormuş gibi sarsıldı. Sonra ışıklar gitti. Sonra kondüktör her hızlanmaya çalıştığında bir daha sarsıldı. Bundan dolayı yavaş gittik. Aynı olay her yavaşlamamızda da oldu. Umarım kazasız seferini tamamlar.

Geri
Üst Alt