5 dakika kadar çok da uzun değil ya sanırımmenemen ve egekent 2 arası uzun
5 dakika kadar çok da uzun değil ya sanırımmenemen ve egekent 2 arası uzun
4 dk diye biliyorum5 dakika kadar çok da uzun değil ya sanırım
ben okul için mavişehire gidiyorum 19 dk~ sürüyor
denize doğru değil hilltownın yan dokağında biyerde izbana doğru zeki şairoğluMavişehirde hangi okul var yaw
Ortaokul ve denize doğru lise vardı doğru
Onu bilmiyordumdenize doğru değil hilltownın yan dokağında biyerde izbana doğru zeki şairoğlu
Onu bilmiyordum
Anadolu caddesi üzerinde 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi var. Mavişehir izbana da yakın 4 dk yürüme mesafesi var.Mavişehirde hangi okul var yaw
Ortaokul ve denize doğru lise vardı doğru
Özel Okyanus Kolejleri'de Mavişehir Izban'dadirAnadolu caddesi üzerinde 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi var. Mavişehir izbana da yakın 4 dk yürüme mesafesi var.
Ona Mavişehir'den gitmek hiç aklıma gelmedi gerçeği söylemem gerekirseAnadolu caddesi üzerinde 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi var. Mavişehir izbana da yakın 4 dk yürüme mesafesi var.
Ben duruma göre oraya 912 ile ya da izbanla gidiyordum. İki şekilde de yakın oluyordu.Ona Mavişehir'den gitmek hiç aklıma gelmedi gerçeği söylemem gerekirse
Benim bisiklet mesafemde ya toplu taşıma ile gidildiğini unutmuşum.Ben duruma göre oraya 912 ile ya da izbanla gidiyordum. İki şekilde de yakın oluyordu.
E11XXX miKeşke şaka yapıyor deseydim ama şuanda izbandayım ve GERÇEKTEN ÇOK AĞIR BİR ÇİŞ KOKUSU VAR ve nerden geldiğini bilmiyorum
E22004E1100'mü,
Onlarda değişik koku oluyor,
Bazen koyun
Bazen sidik
Hayda, Yunuslarda o koku olmuyordu, ben o kokuyu Yenicanlarda alırdım hepE22004
Biri harbiden yapmış olabilir, yaz dönemi altına kaçıran çok çocuk oluyor. Çıkarken görevlilere söyleyin aracı sisteme işlesinler.Keşke şaka yapıyor deseydim ama şuanda izbandayım ve GERÇEKTEN ÇOK AĞIR BİR ÇİŞ KOKUSU VAR ve nerden geldiğini bilmiyorum
İKÇU de yarım yıldır HİÇ BİRŞEY olmuyor her şey aynı peronlar yapılmış ama çitler ve çatı filan yok halaSahi onlara ne oldu, Gürçeşme'yi görüyorum da İKÇÜ nasıl
Seçimi bekliyorlar demesinler gider izban deposunu basarımİKÇU de yarım yıldır HİÇ BİRŞEY olmuyor her şey aynı peronlar yapılmış ama çitler ve çatı filan yok hala
Büyük ihtimal okulların açılması ile birlikte açacaklar.Seçimi bekliyorlar demesinler gider izban deposunu basarım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.