Tema düzenleyici

İzmir Banliyö Sistemi (İzban) Aliağa-Selçuk Hattı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Emir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@YalinGoztepe35 hocam izbandan sonra metroya otobüse aktarma ücretsiz oluyor demiştiniz izbandan sonra 128'e bindim ücretsiz aktarma yapmadı sizin dediğiniz nasıl oluyor ?
İstanbulda kartı kişiselleştirmek lazım aktarma için belki izmirde de öyledir

@YalinGoztepe35 hocam izbandan sonra metroya otobüse aktarma ücretsiz oluyor demiştiniz izbandan sonra 128'e bindim ücretsiz aktarma yapmadı sizin dediğiniz nasıl oluyor ?
Yapmaması normal aktarmayı kaldırdı izban kişiselleştirme derken zaten bu adam öğrenci ve öğrenci bilgileri var normalde izbandan inince aktarma yapıyordu demekki değiştirmişler

İstanbulda kartı kişiselleştirmek lazım aktarma için belki izmirde de öyledir
Kısmi olarak öyle, normalde aktarma ücretsiz ama kişileştirilmemiş kartlarda yarı ücret kesiyor. Bilet35'de dolumluk kart onda direkt aktarma yok.

IMG_4052.png
önceden tepeköyden sonraki durakları seçip fiyat hesaplamaya çalışırken olmuyordu tepeköyden aktarma yapmalısınız gibi bir uyarı geliyordu (bulursam onuda koyacağım) şuan aliağadan selçuğa fiyat hesaplanabiliyor acaba başlıyormu Aliağa-Selçuk seferleri

Hocam bildiğim kadarı ile Eshot-İzban-Metro yaparsanız. Otobüse bindiğiniz için metro aktarmalı oluyor. İzban'da sanki kartınız ile alışveriş yapmışsınız gibi ara para kesiyor.

Ekli dosyayı görüntüle 79976önceden tepeköyden sonraki durakları seçip fiyat hesaplamaya çalışırken olmuyordu tepeköyden aktarma yapmalısınız gibi bir uyarı geliyordu (bulursam onuda koyacağım) şuan aliağadan selçuğa fiyat hesaplanabiliyor acaba başlıyormu Aliağa-Selçuk seferleri
Sanmıyorum, site arada bug'a giriyor herşeyi söylemiyor. Ama normalde de hesaplamasını vermiyor muydu?

IMG_4141.jpeg

A tarife + İzban + A tarife aktarmasında, izbana binmek, başlamış olan 90 dakika aktarmasını iptal etmiyor

Geri
Üst Alt