Düşük girişli (low entry) alınabilir. Otokar, Temsa böyle modellere sahipYüksek taban almazlar yolcular çok şikayet ediyor
Düşük girişli (low entry) alınabilir. Otokar, Temsa böyle modellere sahipYüksek taban almazlar yolcular çok şikayet ediyor
OTOKARDüşük girişli (low entry) alınabilir. Otokar, Temsa böyle modellere sahip
İstanbulda kartı kişiselleştirmek lazım aktarma için belki izmirde de öyledir@YalinGoztepe35 hocam izbandan sonra metroya otobüse aktarma ücretsiz oluyor demiştiniz izbandan sonra 128'e bindim ücretsiz aktarma yapmadı sizin dediğiniz nasıl oluyor ?
Yapmaması normal aktarmayı kaldırdı izban kişiselleştirme derken zaten bu adam öğrenci ve öğrenci bilgileri var normalde izbandan inince aktarma yapıyordu demekki değiştirmişler@YalinGoztepe35 hocam izbandan sonra metroya otobüse aktarma ücretsiz oluyor demiştiniz izbandan sonra 128'e bindim ücretsiz aktarma yapmadı sizin dediğiniz nasıl oluyor ?
Kısmi olarak öyle, normalde aktarma ücretsiz ama kişileştirilmemiş kartlarda yarı ücret kesiyor. Bilet35'de dolumluk kart onda direkt aktarma yok.İstanbulda kartı kişiselleştirmek lazım aktarma için belki izmirde de öyledir
Hocam bildiğim kadarı ile Eshot-İzban-Metro yaparsanız. Otobüse bindiğiniz için metro aktarmalı oluyor. İzban'da sanki kartınız ile alışveriş yapmışsınız gibi ara para kesiyor.@YalinGoztepe35 hocam izbandan sonra metroya otobüse aktarma ücretsiz oluyor demiştiniz izbandan sonra 128'e bindim ücretsiz aktarma yapmadı sizin dediğiniz nasıl oluyor ?
Sanmıyorum, site arada bug'a giriyor herşeyi söylemiyor. Ama normalde de hesaplamasını vermiyor muydu?Ekli dosyayı görüntüle 79976önceden tepeköyden sonraki durakları seçip fiyat hesaplamaya çalışırken olmuyordu tepeköyden aktarma yapmalısınız gibi bir uyarı geliyordu (bulursam onuda koyacağım) şuan aliağadan selçuğa fiyat hesaplanabiliyor acaba başlıyormu Aliağa-Selçuk seferleri
@YalinGoztepe35 hocam izbandan sonra metroya otobüse aktarma ücretsiz oluyor demiştiniz izbandan sonra 128'e bindim ücretsiz aktarma yapmadı sizin dediğiniz nasıl oluyor ?
Yani sadece izban + A tarifeye aktarma yapmıyor da bu şekilde mi yapıyor ?Ekli dosyayı görüntüle 79982
A tarife + İzban + A tarife aktarmasında, izbana binmek, başlamış olan 90 dakika aktarmasını iptal etmiyor
K tarifede de aynısıdır. Sonuçta onda da 90 dakika geçerli.Yani sadece izban + A tarifeye aktarma yapmıyor da bu şekilde mi yapıyor ?
Ben sık kullanıyorum.128 kullanan kim var?
Hat K tarife. 128+izban yapın bakalım ücret alacak mı?Ben sık kullanıyorum.
Yaptım ücretsiz aktarma yapmadı. Hem gidişte hem dönüşte izbana ve otobüse ayrı bastım.Hat K tarife. 128+izban yapın bakalım ücret alacak mı?
Peki 128 + izban + m1 yaparsam o zaman metroya ücretsiz aktarma olur mu ? @Caracalla hocamız 705 ve izbana aktarmasız binmiş ama sonrasında 878'e ücretsiz binmiş.
vermiyordu öncedenSanmıyorum, site arada bug'a giriyor herşeyi söylemiyor. Ama normalde de hesaplamasını vermiyor muydu?
bende sürekli 748,848,698 kullanıyorum denediğimde haber vereceğim
evet olur çünkü m1 A tarifesindePeki 128 + izban + m1 yaparsam o zaman metroya ücretsiz aktarma olur mu ? @Caracalla hocamız 705 ve izbana aktarmasız binmiş ama sonrasında 878'e ücretsiz binmiş.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.