Tema düzenleyici

İzmir Banliyö Sistemi (İzban) Aliağa-Selçuk Hattı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Emir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İzban kullananlara geçmiş olsun Valla beni çok ilgilendirmediği için yorum yapamıyorum ama Eshotun ekstra otobüs alması lazım yada yatan araçları versin(hakkında konuşmak için başlık açtım gelin)

İzban kullananlara geçmiş olsun Valla beni çok ilgilendirmediği için yorum yapamıyorum ama Eshotun ekstra otobüs alması lazım yada yatan araçları versin(hakkında konuşmak için başlık açtım gelin)
Menemen - Halkapınar Metro 2
Egekent Aktarma Merkezi - Şirinyer Aktarma Merkezi
Bostanlı İskele - Şirinyer Aktarma Merkezi
Sarnıç Aktarma Merkezi - Halkapınar Metro
Bu hatlarla birlikte birkaç hat daha açılıp sık çalışsa idare eder.

Menemen - Halkapınar Metro 2
Egekent Aktarma Merkezi - Şirinyer Aktarma Merkezi
Bostanlı İskele - Şirinyer Aktarma Merkezi
Sarnıç Aktarma Merkezi - Halkapınar Metro
Bu hatlarla birlikte birkaç hat daha açılıp sık çalışsa idare eder.
İzban diye katledilen açılmayan hatların açılması daha olası ama araç yok Eshotta

Olabilir, hani İztaşıt'a körüklü girerse de olur, 608 Körüklü alabilecek yollardan mı geçiyor @dragi35
Evet körüklü çalışabilir ama güzergahının Egekent 2'yi daha çok dolaşması lazım. İstiklal Mahallesi yolcusu 608'e binemiyor. Evim 128 ve 428'in geçtiği durağa 4 dk ama 608'in en yakın durağına 15 dk.

Aslında 128 ve 295 Halkapınar'a uzatılıp 608 kapatılabilir. Otogara gidecek olan 602'ye aktarma yapar onun dışında 608'de Bornova metroya gitmediği için çok yolcu olmuyor.

Aslında 128 ve 295 Halkapınar'a uzatılıp 608 kapatılabilir. Otogara gidecek olan 602'ye aktarma yapar onun dışında 608'de Bornova metroya gitmediği için çok yolcu olmuyor.
608 i kapatmazlar eskiden dolmuş hattı vardı aynı güzergah içerisinden harmandalı dolaşıp aynı yol üzerinden otogara giderdi 608 i daha aktifleştirmek için Bornova metroya uğrayacak şekilde düzenleme yapılabilir zaten söylenti var ileride olur mu bilmem

evet komisyondan geçen karar yürürlüğe girdi diye haberler var
400 leri sabırsızlıkla bekliyorum(daha çok bekleyecek)
bi de kent 2 yolcuları çok tepkili,kent 2 yi güneyle birleştiren bir hat kurulması şart
hadi kent2 de 428 var güneye doğru peki koyundere,asarlık bölgesinde hiç aktarma yapılabilen otobüs yok hepsi izbanla aktarmalıydı oralara ne olacak?

Aslında şöyle bir hat açılabilir Menemen Akt,Devlet Hst. ,Turgut Özal Blv. ,Vali Kutlu Aktaş Cd. , Çanakkale Asfaltı , Anadolu Cd. Altınyol , Alsancak Gar
alsancaktan 253 ile konağa 963 ile evka 3 e gidilebilir
Parkur süresi çok uzar menemenden direkt ekspres olarak Halkapınar açılsa aslında belirli duraklarda durur örneğin
Menemen aktarma egekent 2 izban ulukent gar çiğli belediye gibi gibi

Geri
Üst Alt