500K, 130K kodunu alarak geri açılmalıdır.
500A’da geri açılmalıdır
500A’da geri açılmalıdır
Sen 500K yı çalışırken gördün mü hiç?500K, 130K kodunu alarak geri açılmalıdır.
500A’da geri açılmalıdır
maalesef o zzamanlar anadolu yakasında haydarpaşa banliyösü doğrultusunda hareket ediyordumSen 500K yı çalışırken gördün mü hiç?
maalesef o zzamanlar anadolu yakasında haydarpaşa banliyösü doğrultusunda hareket ediyordum
zeytinburnu-bağcılar tramvayı dahi var iettnin bütün hatları var bu listede
Şurada daha önce adını görmediğim sürpriz hatlarla karşılaştım.
KM57 çıkaramadım mesela. 130M,500M gibi mazilik hatlarda var.zeytinburnu-bağcılar tramvayı dahi var iettnin bütün hatları var bu listede
ayazağa garajı- kavacık aktarma hattını ilk defa görüyorumKM57 çıkaramadım mesela. 130M,500M gibi mazilik hatlarda var.
Şurada daha önce adını görmediğim sürpriz hatlarla karşılaştım.
X saate kadar ring olarak hizmet verir gibi ring seferlerin yapıldığı zamanlar da depara giriyor.Ekli dosyayı görüntüle 88326
K1-K2'ye MK kodu niye verirsin mesela
Ayrıca her hattın -1 varyantı var. 48T-1 ve 48H-1 diye bir şey hiçbir zaman olmadı.
atatürke gidenler dahil mi? onlar belki ekspres olmaktan çıkarılarak açılabilirHavalimanı hatlarının tamamı
Havalimanı hastane gibi yerler benim için önemli yerler. Buralara her yerden ulaşım olmalı. Buralara hat kapatmak söz konusu bile olmamalı benceatatürke gidenler dahil mi? onlar belki ekspres olmaktan çıkarılarak açılabilir
atatürk artık kullanılmıyor (thy personeli haricinde) m1 yetiyordur artık. iett eski atatürk hatlarını standart tek biletli hald açabilir aslındaHavalimanı hastane gibi yerler benim için önemli yerler. Buralara her yerden ulaşım olmalı. Buralara hat kapatmak söz konusu bile olmamalı bence
H-7 uzattıcakların metro gece de çalışşa daha mantıklı olucakH-7 Alibeyköy Metro'ya uzatılarak geri açılmalı. iett'nin gözde mekanı aslında taleplerimiz değer görebilir
alibeyköyden havaalaanına kolay ulaşım yok. ama o konuda haklısın havalimanına giden goa4 metronun 7/24 çalışmaması tcdd pintiliğinin tavan yapması. h-7 eğer geri açılırsa farklı bir güzergah oluşturulmalı, kapanırkenki güzergahı büyük oranda m11 ile çakışıyor. ve alibeyköy metroya uzatılmalıH-7 uzattıcakların metro gece de çalışşa daha mantıklı olucak
M11 M7 hiç denemedim ama M7 geceleri çalışıyor diye biliyorum M11 de gece çalışşa hat açmalarına çok gerek yok gibialibeyköyden havaalaanına kolay ulaşım yok. ama o konuda haklısın havalimanına giden goa4 metronun 7/24 çalışmaması tcdd pintiliğinin tavan yapması. h-7 eğer geri açılırsa farklı bir güzergah oluşturulmalı, kapanırkenki güzergahı büyük oranda m11 ile çakışıyor. ve alibeyköy metroya uzatılmalı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.