Tema düzenleyici

İstanbul’da en çok istediğiniz ya da daha önce pasife alınıp yeniden sefere geçmesini istediğiniz İETT hat / hatları?

Şurada daha önce adını görmediğim sürpriz hatlarla karşılaştım.
33604.png

K1-K2'ye MK kodu niye verirsin mesela

Ayrıca her hattın -1 varyantı var. 48T-1 ve 48H-1 diye bir şey hiçbir zaman olmadı.

Ekli dosyayı görüntüle 88326
K1-K2'ye MK kodu niye verirsin mesela

Ayrıca her hattın -1 varyantı var. 48T-1 ve 48H-1 diye bir şey hiçbir zaman olmadı.
X saate kadar ring olarak hizmet verir gibi ring seferlerin yapıldığı zamanlar da depara giriyor.

48T 9:20'ye kadar Taksim'den ring mesela, 48T-1'den kasıt bu. 48H'de de aynı. 48H-1 ring depar demek.

atatürke gidenler dahil mi? onlar belki ekspres olmaktan çıkarılarak açılabilir
Havalimanı hastane gibi yerler benim için önemli yerler. Buralara her yerden ulaşım olmalı. Buralara hat kapatmak söz konusu bile olmamalı bence

Havalimanı hastane gibi yerler benim için önemli yerler. Buralara her yerden ulaşım olmalı. Buralara hat kapatmak söz konusu bile olmamalı bence
atatürk artık kullanılmıyor (thy personeli haricinde) m1 yetiyordur artık. iett eski atatürk hatlarını standart tek biletli hald açabilir aslında

H-7 uzattıcakların metro gece de çalışşa daha mantıklı olucak
alibeyköyden havaalaanına kolay ulaşım yok. ama o konuda haklısın havalimanına giden goa4 metronun 7/24 çalışmaması tcdd pintiliğinin tavan yapması. h-7 eğer geri açılırsa farklı bir güzergah oluşturulmalı, kapanırkenki güzergahı büyük oranda m11 ile çakışıyor. ve alibeyköy metroya uzatılmalı

alibeyköyden havaalaanına kolay ulaşım yok. ama o konuda haklısın havalimanına giden goa4 metronun 7/24 çalışmaması tcdd pintiliğinin tavan yapması. h-7 eğer geri açılırsa farklı bir güzergah oluşturulmalı, kapanırkenki güzergahı büyük oranda m11 ile çakışıyor. ve alibeyköy metroya uzatılmalı
M11 M7 hiç denemedim ama M7 geceleri çalışıyor diye biliyorum M11 de gece çalışşa hat açmalarına çok gerek yok gibi

Geri
Üst Alt