Tema düzenleyici

İstanbulda Bugün Hangi Otobüsü/Metroyu Kullandım?

O anlamda dememiştim hocam.Araç kalabalıksa bebek arabalı,eşyalı kişiler hariç orta arka kapıdan yolcu alınmamalı anlamında.Şoför arkaya ilerleyin diyebilir
Hocam maalesef milletimiz çok cahil. Körüklü araçlarda körük kısmı, solo araçlarda en arka kapı kısmı daima boş kalıyor. Orta ve ön kısımda kümeleniyorlar. Şoför 50 kere uyarsa da gitmiyorlar. Çok şahit oldum. Orta veya arkadan binmeseydim çok kez geç kalacaktım. Beni kurtarıyor. Hatta bir keresinde kısa mesafeli binmiştim arka kapıdan. Az kalsın gönderdiğim kart geri gelmiyordu inene kadar

Hocam maalesef milletimiz çok cahil. Körüklü araçlarda körük kısmı, solo araçlarda en arka kapı kısmı daima boş kalıyor. Orta ve ön kısımda kümeleniyorlar. Şoför 50 kere uyarsa da gitmiyorlar. Çok şahit oldum. Orta veya arkadan binmeseydim çok kez geç kalacaktım. Beni kurtarıyor. Hatta bir keresinde kısa mesafeli binmiştim arka kapıdan. Az kalsın gönderdiğim kart geri gelmiyordu inene kadar
Hatta o kadar çekinerek biniyorum ki bir gün bedava günde arkadan binmiştim ve kartımı uzatılmasını istediğimde bir yolcu bedava zaten gerek yok kalsın gibi bir şey demişti. Ben yinede olsun belki şoföre faydası vardır diyip uzattırılmasını istemiştim

Hocam haklısınız o da var.Sabah A3093'te çok sıkıştım kaldım yani inanılmaz rahatsız olmuştum.

32M -> O1264
Park Ada - Mecidiyeköy arası seyahat ettim

Şimdi ise Mecidiyeköy - Park Ada arası seyahat ediyorum

O1264 bu hatta takıldı kaldı.Dedim bakayım hangi Otokar var diye ama bunu görünce aynı araç olduğu için kötü oldu
O1264’ün kondisyonu gerçekren kötü mü

O1264 dendiği kadar berbat bu arada . Bakın milyon kez binmiş bir insan olarak söylüyorum . Kaç farklı Otokar’a bindim , bu kadar kötüsünü görmedim .

Sadece 1264 değil , 60 kodlu tüm kentler berbat ötesi . Çok kötü içi , dışı …
Daha kötüsünü görmedim ben .
Allah’a şükür 32’li hatlara kitledik şu aracı , yoksa gene bizdeydi .

Ayrıca şuan A-288’deyim . Eve geri dönüyorum . Sabah bindiğim aracın kodunu hatırlamıyorum:(

Geri
Üst Alt