Tema düzenleyici

İstanbulda Bugün Hangi Otobüsü/Metroyu Kullandım?

32 -> A3002
Park Ada - Kartaltepe arası seyahat ettim

(Dönüşte ise yürümek zorunda kaldım çünkü tam durağa geldiğimde daha ne göreyim yolu kapatmışlar bina yıkımı nedeniyle tam orada.Otobüslerin güzergaha döndükleri durağa gittim)

32T -> A3018
Yıldırım Mahallesi - Park Ada arası seyahat ettim

İşin ilginç kısmı ben dönüşte yolun kapalı olduğunu görünce uygulamayı açtım ve duyuruda bina yıkımı diyordu.Şimdi bakınca duyuru gözükmüyor
Akia'ların durumu nasıl hocam

146 -> K1629

Uzun zaman sonra Esenyurt'a giderken ilk defa 146'ya bindim. 2013 Model Körüklü Karsan ile Bakırköy -> İncirtepe arası seyahat ettim. Yolculuğum 1 saat 5dk sürdü.

ES1 -> B5327

2017 Model BMC Procity TR ile Esenyurt Bld. -> Beylikdüzü arası seyahat ettim.

76 -> D-147

2017 Model Akia Ultra LF 12 ile Beylikdüzü -> Klinik arası seyahat ettim.

O1192--->"EVYAP LİSESİNE GİDER"

Araç otokar ama ön kapısı ikarus 260lar gibi, bir anda resmen patlarcasına açılıyor. Hal böyle olunca istinye merkez durğaına girişte kapının açılma istikametinde bulunan öğrenci kardeşe fena vurdu kapı, açılamadı. Sonra arkadaş çekildi şöför ikinci sefer bastı da açtı

Araç otokar ama ön kapısı ikarus 260lar gibi, bir anda resmen patlarcasına açılıyor. Hal böyle olunca istinye merkez durğaına girişte kapının açılma istikametinde bulunan öğrenci kardeşe fena vurdu kapı, açılamadı. Sonra arkadaş çekildi şöför ikinci sefer bastı da açtı
Beyler araç cendere yolu durağından hemen sonra kendi kendine kapıları açıp kapatmaya başladı, şöför abi yolcuları kapıların ağızında durmamalrı yönünde uyardı. İlk defa böyle bir donanım arızasına denk geldim

Otokar kapılar konusunda daha hafif ancak bredalar kapının önünde olana acımıyor

Otokar kapılar konusunda daha hafif ancak bredalar kapının önünde olana acımıyor
bredalar keşke kendilerine acısalar. k1052 beni yolda bıraktı kapının önünde duran amca olaya biraz geç ayıkınca bir de bu orta sağ kapıya oldu ama orta sol kapıyı da etkiledi ikisi de kapanmadılar

bredalar keşke kendilerine acısalar. k1052 beni yolda bıraktı kapının önünde duran amca olaya biraz geç ayıkınca bir de bu orta sağ kapıya oldu ama orta sol kapıyı da etkiledi ikisi de kapanmadılar
Hocam bu karsanlar ile çoğu kişninin yolda kalma hikayesi var maalesef bende dahilim buna 😁

Hocam bu karsanlar ile çoğu kişninin yolda kalma hikayesi var maalesef bende dahilim buna 😁
Ben de K1127 ile yolda kalmış, geri kalan güzergaha K1156 ile devam etmiştim. 😃

En son seyahat ettiğim K1038'de herhangi bir problem yaşamadım çok şükür.

Benimde körüklü karsanla vardı. Avcılar peronlara 3-4 durak kala körükteki en arka kapı şoförün düğmeye bastıktan sonra gelen ses gelmesine rağmen kapanmıyordu. Eliyle kapatmayı denedi olmadı. Düğmeler ve tüm kapılar çalışıyor ama sadece o kapı işlem görmüyordu. Araca hava bastı bastı anca gidebildik son durağa. Her durakta duruyorduk

146 -> A-1506

2015 Model Otokar Kent 290LF ile Dikilitaş -> İncirli E-5 arası seyahat ettim. Otobüs cidden o 3 durağı çok yavaş gitti. Ondan inip hemen arkasından D-111'e bindim.

76D -> D-111

2019 Model Akia Ultra DD ile İncirli -> İncirtepe arası seyahat etmekteyim.

İlk defa 2025 Model Güleryüze bindim şuan. 12A hattında C-201 kodlu araç. İçi güzelmiş. Araç güzel duruyor. Motor sesini de sevdim 2025 Model Güleryüzü de. Avrupa yakasında çok nadirler.
Araca tek eleştirim. Duracak yazılı led yerine sanki 2010'lardan kalma araç gibi düğmeye basınca yuvarlak kırmızı oluyor

Geri
Üst Alt