Tema düzenleyici

İstanbulda Bugün Hangi Otobüsü/Metroyu Kullandım?

36V hattında tıs tıs A-271 ile bol ventil sesli bir yolculuk yaptım . Öğrenci doluydu yine

Malkoçoğlu - Yayla Mahallesi durakları arasında seyahat ettim.

Ayrıca giderkende O2297’ye bindim . 10 kişi bile yoktu .

Yayla Mahallesi - İvat Turhan İlkokulu arasında seyahat ettim.

89A -> A-1745

2013 Model Temsa Avenue LF ile Söğütlüçeşme Köprüsü -> Halkalı Marmaray arası seyahat ettim.

Marmaray

Halkalı -> Üsküdar arası seyahat ettim.

12A -> C-201

2025 Model Güleryüz Cobra GD-272 LF ile Üsküdar Marmaray -> Üsküdar Askerlik Şubesi arası seyahat ettim. İlk 2025 Güleryüz deneyimimdi

12A -> C-201

2025 Model Güleryüz Cobra GD-272 LF ile Üsküdar Askerlik Şubesi -> Üsküdar Marmaray arası seyahat ettim.

12A'da son zamanlarda biniş ve dönüşte hep aynı araç denk geliyor

Ekran görüntüsü 2025-10-23 174028.png

Marmaray

Üsküdar -> Halkalı arası seyahat ettim.

BN1 -> B-1771

2017 Model Temsa Avenue Plus LF ile Halkalı Marmaray -> Halkalı Polis Merkezi arası seyahat ettim. Kalan yolu öğrenci yoğunluğundan dolayı yürüyerek gittim

12A'da son zamanlarda biniş ve dönüşte hep aynı araç denk geliyor
2019'da 12A'da bu durumu bende yaşamıştım. Zeynep Kamil Hastanesine giderken bindiğim otobüse dönerken de binmiştim ama kapı numarasından değil kaptandan tanımıştım.

Bir keresinde de 2022 Ocak'ta 4 Numarada aynı durumu yaşamıştım. C-1556 ile Maltepe'den Kadıköy'e gitmiştim sonra oradan vapurla karşıya geçip gezip sonra tekrar eve dönerken Kadıköy'den yine C-1556 denk gelmişti.

Katılıyorım. İett bu hatta körüklü vereceğine TM17’ye veriyor.
hocam okul çıkışlarında biz tıkış tıkış 41C'ye binerken(çoğu zaman doluluktan binemezken) dakka başı gelen o bomboş 50D otolarına az sövmedim

32T -> A3093
2024 Model Akia Ultra LF 12 ile
Park Ada - Kartaltepe durakları arası seyahat ettim.

Abonmanım bitmiş.Şoföre de aynısını dedim yapacak bir şey yok tarzında kafa salladı ve geçtim.Sonrasında paket oldu hiç sevmiyorum kalabalık içinde sıkışmayı.Tam orta kapıda duruyorum şoför ortadan yolcu alıyor ve sıkışıyorum.Orta ve arka kapıdan yolcu alınmaması lazım

O2221--->"EVYAP LİSESİNE GİDER"

3 senedir bu okuldayım, servislerine biniyorum ancak daha bugüne kadar Kadın söför görmemiştim bu hatta. Bir farklılık olmuş oldu. Yolda giderken istinye ışıklarda karşı şeritteki K1147'nin şoförüde kadınmış denk geldi bizim şöför uzaktan uzağa kırmızı ışıkta beklerken sohbet etti nasıl denk geldik inanın hala bilmiyorum

32T -> A3093

Abonmanım bitmiş.Şoföre de aynısını dedim yapacak bir şey yok tarzında kafa salladı ve geçtim.Sonrasında paket oldu hiç sevmiyorum kalabalık içinde sıkışmayı.Tam orta kapıda duruyorum şoför ortadan yolcu alıyor ve sıkışıyorum.Orta ve arka kapıdan yolcu alınmaması lazım
Hocam bazen doğru, çok aşırı sıkıştırmaya gerek yok ama arada iyi oluyor arkada boşluk olunca, en azından binebiliyoruz bir şekilde, ancak o arka ve orta kapıdan akbil basamadan binen HIRTlara hakkımı helal etmiyorum, Arka-orta kapıdan binsen bile o akbili basacaksın birader milletin enayisi biz miyiz

32T -> A3093

Bebek arabaları ne olacak

Geri
Üst Alt