Hoşbulduk. Sağlık olsun. Akşama detaylı neye nerden bildiğimi yazarımHoşgeldiniz anadoluya ben yokum ama
Hoşbulduk. Sağlık olsun. Akşama detaylı neye nerden bildiğimi yazarımHoşgeldiniz anadoluya ben yokum ama
2019'da 12A'da bu durumu bende yaşamıştım. Zeynep Kamil Hastanesine giderken bindiğim otobüse dönerken de binmiştim ama kapı numarasından değil kaptandan tanımıştım.12A'da son zamanlarda biniş ve dönüşte hep aynı araç denk geliyor
Ya hocam Allah o hattı ne etmesin az çekmedim o hattanBugün 3 kez 50D’ye binmiş bulunmaktayım.
Katılıyorım. İett bu hatta körüklü vereceğine TM17’ye veriyor.Ya hocam Allah o hattı ne etmesin az çekmedim o hattan
hocam okul çıkışlarında biz tıkış tıkış 41C'ye binerken(çoğu zaman doluluktan binemezken) dakka başı gelen o bomboş 50D otolarına az sövmedimKatılıyorım. İett bu hatta körüklü vereceğine TM17’ye veriyor.
50d'ye binseydiniz?hocam okul çıkışlarında biz tıkış tıkış 41C'ye binerken(çoğu zaman doluluktan binemezken) dakka başı gelen o bomboş 50D otolarına az sövmedim
hocam benim ev ferahevlerde50d'ye binseydiniz?
Hocam bazen doğru, çok aşırı sıkıştırmaya gerek yok ama arada iyi oluyor arkada boşluk olunca, en azından binebiliyoruz bir şekilde, ancak o arka ve orta kapıdan akbil basamadan binen HIRTlara hakkımı helal etmiyorum, Arka-orta kapıdan binsen bile o akbili basacaksın birader milletin enayisi biz miyiz32T -> A3093
2024 Model Akia Ultra LF 12 ile
Park Ada - Kartaltepe durakları arası seyahat ettim.
Abonmanım bitmiş.Şoföre de aynısını dedim yapacak bir şey yok tarzında kafa salladı ve geçtim.Sonrasında paket oldu hiç sevmiyorum kalabalık içinde sıkışmayı.Tam orta kapıda duruyorum şoför ortadan yolcu alıyor ve sıkışıyorum.Orta ve arka kapıdan yolcu alınmaması lazım
Bebek arabaları ne olacak32T -> A3093
2024 Model Akia Ultra LF 12 ile
Park Ada - Kartaltepe durakları arası seyahat ettim.
Abonmanım bitmiş.Şoföre de aynısını dedim yapacak bir şey yok tarzında kafa salladı ve geçtim.Sonrasında paket oldu hiç sevmiyorum kalabalık içinde sıkışmayı.Tam orta kapıda duruyorum şoför ortadan yolcu alıyor ve sıkışıyorum.Orta ve arka kapıdan yolcu alınmaması lazım
O anlamda dememiştim hocam.Araç kalabalıksa bebek arabalı,eşyalı kişiler hariç orta arka kapıdan yolcu alınmamalı anlamında.Şoför arkaya ilerleyin diyebilirBebek arabaları ne olacak
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.