Tema düzenleyici

İstanbulda Bugün Hangi Otobüsü/Metroyu Kullandım?

36V’yi gördüm dediğine göre … Arkadan geliyordu diyor . Eh , 32T ile anca Cevatpaşa’da kesişirler 😁

( Ortak bir tane bile durağı yok bu ikilinin , bizim hat zırt pırt ordan güzergah değiştiriyor . Trafikten Park Ada tarafından geçiyor . Muhtemelen burada yakalamıştır onları )

Dün yapılan yolculuk

C-1556 - 4: Turgut Özal Bulvarı-Bostancı - Söğütlüçeşme Metrobüs
O-5093 - 34G: Söğütlüçeşme - Zincirlikuyu
CRRC - M11: Gayrettepe - Taşoluk
MD-2457 - ARN9: Bağlar Meydan - Taşoluk Yeşil Camii
MD-3576 - ARN9: Taşoluk Yeşil Camii - Arnavutköy Devlet Hastanesi
O-1303 - 336: Arnavutköy Devlet Hastanesi - Eminönü Kantarcılar
⚓: Eminönü - Kadıköy
O-3227 - 16: Kadıköy - Bostancı Peronlar

Yolculuk yorumum:
MD-2457: İlk defa yeşil otobüse ve ilk bindiğim model Isuzu Citibus'dı. ÖHO olarak bu modelden denk gelmedim, o yüzden yeşil otobüste bindim.

IMG_20251019_224529.jpg

K1546'dan selamlar

A-272’nin BMC Procity’si ile Yayla Mahallesi - Mescid-i Selam durakları arasında seyahat ettim .
A-277 ve A-279’dan sonra en beğendiğim araçlardan biri oldu . ( A-277’yi her ne kadar uzaktan görsemde )

Şuan da T4 tramvay hattını kullanıyorum . Sonraki durak Karadeniz Mahallesi 😀

32 -> A3002
Park Ada - Kartaltepe arası seyahat ettim

(Dönüşte ise yürümek zorunda kaldım çünkü tam durağa geldiğimde daha ne göreyim yolu kapatmışlar bina yıkımı nedeniyle tam orada.Otobüslerin güzergaha döndükleri durağa gittim)

32T -> A3018
Yıldırım Mahallesi - Park Ada arası seyahat ettim

İşin ilginç kısmı ben dönüşte yolun kapalı olduğunu görünce uygulamayı açtım ve duyuruda bina yıkımı diyordu.Şimdi bakınca duyuru gözükmüyor

A-272 ile başladığım günü , A-272 ile tamamladım.
Cebeci Mahallesi - Yayla Bulvarı durakları arasında seyahat ettim . Uzun süre sonra ilk kez bu kadar kalabalık bir 36V-1 görüyorum.
Öğrenciler bu saate kadar beklemişler . Aslında 16:00 da değilde 15:45’te filan kalksa süper olurdu ama şoför dinlenemezdi o zaman

Baştan A-1563 ve A-1805'in fotoğrafını çekmek için çıkmıştım. Sonra işim bitince Hot Wheels avı yapayım dedim. Yorucu uzun bir gün oldu

98KM -> M4515

2012 Model Mercedes-Benz Conecto G ile Sabahattin Zaim Üniveristesi -> İkitelli Garajı arası seyahat ettim.

76O -> A-379

2015 Model Mercedes-Benz Conecto ile İkitelli Garajı -> Medipol Hastanesi Üniversitesi arası seyahat ettim. Uzun zaman sonra 76O'da ÖHO denk geldi. Hep İETT ve İUAŞ denk geliyordu. A-1563'ü çekmek için gittim.

79E -> A3056

2024 Model Akia Ultra LF12 ile Medipol Hastanesi Üniversitesi -> Yüzyıl Köprüsü arası seyahat ettim.

89C -> T1065

2014 Model Temsa Avenue LF CNG ile Yüzyıl Köprüsü -> Atatürk Mahallesi arası seyahat ettim. Arenpark AVM'de LCW'ye girdim

89C -> T1089

2014 Model Temsa Avenue LF CNG ile Atatürk Mahallesi -> Sanayi Mahallesi arası seyahat ettim. A-1805 için 15 Temmuz Mahallesi peronlarına yürüdüm

M9 ile

Halkalı Caddesi -> Masko arası - MOİ LCW için

M9 ile

Masko -> Yenibosna Metro arası

Metrobüs

Yenibosna -> Haramidere Sanayi - Torium AVM LCW için

Metrobüs

Haramidere Sanayi -> Sefaköy

89S -> A-1618

2025 Model Otokar Kent LF ile Sefaköy -> Söğütlüçeşme Köprüsü arası seyahat ettim. Forumu takip ediyorlar sanırım. Dün o kadar klimadan laf edince buz gibi geldi araç :D

Geri