Dün bindiğim , fakat uyuyakaldığım için yazamadığım araçlar ;
36V(-1) : A-269 ile Yayla Mahallesi - Cebeci Peronlar durakları arasında seyehat ettim .
36Z : D-134 ile Cebeci Peronlar - Levent durakları arasında seyahat ettim .
500T : C-329 ile 4.Levent Metro - Kavacık Köprüsü durakları arasında seyahat ettim .
Geri Dönüş ;
622 : C-1876 ile Kavacık Köprüsü Fabrikalar durakları arasında seyahat ettim.
36L : D-163 ile 4.Levent Metro - Avrupa Konutları durakları arasında seyahat ettim .
M7 : Kazım Karabekir - Çağlayan İstasyonları arasında seyahat ettim .
M7 : Çağlayan - Karadeniz Mahallesi İstasyonları arasında seyahat ettim.
36V : O3065 ile Kiptaş Venezia - Sultançiftliği durakları arasında seyahat ettim . Araç arıza yaptığı için indik , 1 durak sonra tekrardan seferine devam etti . Koştum ama yetişemedim. O yüzden Sultançiftliği- Yayla Mahallesi durakları arasını minibüs ile gittim .
36V(-1) : A-269 ile Yayla Mahallesi - Cebeci Peronlar durakları arasında seyehat ettim .
36Z : D-134 ile Cebeci Peronlar - Levent durakları arasında seyahat ettim .
500T : C-329 ile 4.Levent Metro - Kavacık Köprüsü durakları arasında seyahat ettim .
Geri Dönüş ;
622 : C-1876 ile Kavacık Köprüsü Fabrikalar durakları arasında seyahat ettim.
36L : D-163 ile 4.Levent Metro - Avrupa Konutları durakları arasında seyahat ettim .
M7 : Kazım Karabekir - Çağlayan İstasyonları arasında seyahat ettim .
M7 : Çağlayan - Karadeniz Mahallesi İstasyonları arasında seyahat ettim.
36V : O3065 ile Kiptaş Venezia - Sultançiftliği durakları arasında seyahat ettim . Araç arıza yaptığı için indik , 1 durak sonra tekrardan seferine devam etti . Koştum ama yetişemedim. O yüzden Sultançiftliği- Yayla Mahallesi durakları arasını minibüs ile gittim .