Tema düzenleyici

İstanbulda Bugün Hangi Hatta Hangi Otobüsteyim?

Dün yaptığım yolculuk:

O-2144 - E-10: Altıntepe - Pendik Köprüsü

Caf - :M4:: Pendik - Tavşantepe

O-3230 - 133Ş: Pendik Kaymakamlığı - Egemenlik Caddesi

702 - 435MR: Kentönü - Valilik D100

41 AVA 853: İzmit - Yeni Terminal

Hyundai Rotem - ADARAY: Terminal - Adapazarı Gar

54 B 1070 - M1: Gar Meydanı - Valilik - Gar Meydanı

Hyundai Rotem - ADARAY: Adapazarı - Arifiye - Adapazarı

54 SB 391 - 26: Demokrasi Meydanı - Kampüs

594 - 280: Sakarya Üniversitesi - Otogar

604 - 435MR: Otogar - Çayırova Marmaray

Hyundai Rotem - :Marmaray:: Çayırova - Bostancı

Yolculuk yorumum:
O-2144: uzun bir aradan sonra E-10'a binmem çok güzel olmuştu. Gece son seferi ile Otokar Kent'le yolculuk yaptım.

41 AVA 853: 280'i kaçırdığım için bu minibüslerle yolculuk yaptım ve 150 TL tutuyor, öğrenci için ise 140 TL.
maşallah

C-1900 MAN için yola çıktım. Şuan Cevizlibağda metrobüsteyim. 1 saatim var kadıköy peronlara her türlü yetişirim gibi. 14R hattı hakkında gram fikrim yok
Yetiştim şuan C-1900'deyim. Kliması çok fazla üflüyor ama üflemesine karşılık o kadar da soğutuyor. En arka en sevdiğim koltuğunun olmaması benim için büyük eksi(cngli karsanlar içinde geçerli). Araç güzel beğendim. Özellikle dışı çok estetik duruyor

Yetiştim şuan C-1900'deyim. Kliması çok fazla üflüyor ama üflemesine karşılık o kadar da soğutuyor. En arka en sevdiğim koltuğunun olmaması benim için büyük eksi(cngli karsanlar içinde geçerli). Araç güzel beğendim. Özellikle dışı çok estetik duruyor
En arka motor yanından aracın iç fotosu gelir mi hocam

Dönüşte hiç beklemeden ilk gelen 14R bindim ve A-1603 Isuzusu denk geldi. MAN'ın içerisinin hamam gibi olmasının ardından buz gibi geldi araç. Isuzu candır cidden. Kliması kötü Isuzuya hiç denk gelmedim

Dönüşte hiç beklemeden ilk gelen 14R bindim ve A-1603 Isuzusu denk geldi. MAN'ın içerisinin hamam gibi olmasının ardından buz gibi geldi araç. Isuzu candır cidden. Kliması kötü Isuzuya hiç denk gelmedim
C-086 14ŞB 2023 Isuzuya bindim kadıköy peronlardan metrobüse gitmek için. Yok böyle klima ya. Cidden Isuzu sevgim gittikçe artıyor. Klima dediğin böyle olur. Hafiften üşümeye başladım. Kısa yolculuk olacak ama tatmin etti

C-086 14ŞB 2023 Isuzuya bindim kadıköy peronlardan metrobüse gitmek için. Yok böyle klima ya. Cidden Isuzu sevgim gittikçe artıyor. Klima dediğin böyle olur. Hafiften üşümeye başladım. Kısa yolculuk olacak ama tatmin etti

Türkiye isuzu turu loading....

Bugün -> 01.09.2025

89S -> A-1514 - 2025 Otokar Kent LF
76O -> A-1862 - 2022 Otokar Kent LF -> Bindiğim en serin Otokardı. 2025 model olmadığı için sevdiğim araç. Serindi
Metrobüs -> A5102
14R -> C-1900 - 2013 Man Lion's City -> Klima inanılmaz fazla üflüyordu. Son seviyedeydi sanırım fakat aracın içini soğutmuyordu. Herkes su gibi terliyordu. Klima deliğinin altına geçince buz gibi yapıyordu. Onun dışında mis gibi araç. Dıştan görüntüsü çok estetik
14R -> A-1603 - 2015 Isuzu Citiport -> Klima Konusunda Bir numaralı markam
Metrobüs -> Akia (Kodunu hatırlamıyorum bakmadım)
HT20 -> B5030 -> Dikkatimi şu çekti. Şoför neredeyse her durakta yolcu binerken aracı alçaltıyordu. Bu kadar dikkatlisine ilk defa denk geldim

Son düzenleme:
Bugün -> 01.09.2025

89S -> A-1514 - 2025 Otokar Kent LF
76O -> A-1862 - 2022 Otokar Kent LF -> Bindiğim en serin Otokardı. 2025 model olmadığı için sevdiğim araç. Serindi
14R -> C-1900 - 2013 Man Lion's City -> Klima inanılmaz fazla üflüyordu. Son seviyedeydi sanırım fakat aracın içini soğutmuyordu. Herkes su gibi terliyordu. Klima deliğinin altına geçince buz gibi yapıyordu. Onun dışında mis gibi araç. Dıştan görüntüsü çok estetik
14R -> A-1603 - 2015 Isuzu Citiport -> Klima Konusunda Bir numaralı markam
HT20 -> B5030 -> Dikkatimi şu çekti. Şoför neredeyse her durakta yolcu binerken aracı alçaltıyordu. Bu kadar dikkatlisine ilk defa denk geldim
Aralardaki methbüsleri de yazabilecek misin hangi marka diye (sırf Akia bekliyorsun gerçi ama):)

Aralardaki methbüsleri de yazabilecek misin hangi marka diye (sırf Akia bekliyorsun gerçi ama):)
Evet yaz aylarında sadece Akia bekliyorum. Geçen gittiğimde 10 dakika Akia metrobüs beklemiştim Söğütlüçeşmede. Giderken A5102 idi. Dönüştekine bakmadım hatırlamıyorum

Evet yaz aylarında sadece Akia bekliyorum. Geçen gittiğimde 10 dakika Akia metrobüs beklemiştim Söğütlüçeşmede. Giderken A5102 idi. Dönüştekine bakmadım hatırlamıyorum
Sıcakta soğuk
Soğukta daha soğuk arıyor,

İstanbul+Nuuk uçuşları başlamış gönderem mi seni

Geri
Üst Alt