Tema düzenleyici

İstanbulda Bugün Hangi Hatta Hangi Otobüsteyim?

Dün bindiğim , fakat uyuyakaldığım için yazamadığım araçlar ;

36V(-1) : A-269 ile Yayla Mahallesi - Cebeci Peronlar durakları arasında seyehat ettim .

36Z : D-134 ile Cebeci Peronlar - Levent durakları arasında seyahat ettim .

500T : C-329 ile 4.Levent Metro - Kavacık Köprüsü durakları arasında seyahat ettim .

Geri Dönüş ;

622 : C-1876 ile Kavacık Köprüsü Fabrikalar durakları arasında seyahat ettim.

36L : D-163 ile 4.Levent Metro - Avrupa Konutları durakları arasında seyahat ettim .

M7 : Kazım Karabekir - Çağlayan İstasyonları arasında seyahat ettim .

M7 : Çağlayan - Karadeniz Mahallesi İstasyonları arasında seyahat ettim.

36V : O3065 ile Kiptaş Venezia - Sultançiftliği durakları arasında seyahat ettim . Araç arıza yaptığı için indik , 1 durak sonra tekrardan seferine devam etti . Koştum ama yetişemedim. O yüzden Sultançiftliği- Yayla Mahallesi durakları arasını minibüs ile gittim .

M7 Metro Veysel Karanı Camii- Mecidiyeköy
59A Mecidiyeköy - Funda Sitesi O3007 Araç Gördüğüm en iyi klimalı Otokardı
59A Funda Sitesi - Mecidiyeköy O1254 Araç büyük ihtimal zimmetsizdi ve direksiyonun da logosu yoktu klima sözde açıktı ama klima çok kötüydü
M7 Metro Mecidiyeköy - Veysal Karanı Camii

Geri dönüşte de aynı aracı yakaladım ama bu saatlerde zaten boş olurdu yani anca koltuklar dolu olurdu . Bunda onlar bile boştu 😭 3 kişi geldik Yayla’ya 😭😭

Gidişin aşırı kalabalık olup , gelişin bomboş olması çok büyük bir eksimiz ( Öğlen ve öğleden sonra saatler )

32'de A3081'deyim 20 dakikadır.şunu söyleyeyim ben bazen bizim evin sokaktan yukarı 5 dk yürüyüp oradan Poligon Caddesi durağından 36'ya biniyorum ve gelirkende öyle yapıyorum.Bazen de bizim burdaki park ada durağından 32'lere biniyorum.32'ler bayrampaşa içini dolaştığı için uzun sürüyor 36 ile gitmek daha iyi

Geri
Üst Alt