Bunlar asalak yani bile bile hepsi binmeye çalışıyor kaç defa başıma geldiA3068 ile eve geri döndüm . Ama bir şeyde eminim artık ; bu millet engelli .
Ya zaten kapıyla bir açılıp kapanıyorum , o kadar dolu ne hala zorluyorsun be arkadaş . Arkamızda A-282 bekliyordu , bomboş .
Biriside demiyor ki zaten dolu bu , arkadakine biniyim ya da dur bakalım şu depar araç nerde ?
Anca habiplerde şoförün aklına geldi , “arkada boş araç var” . Daha bu saatten sonra ne önemi var ? Nefes alamadım doluluktan , terden bayıldım . Son 10 durak kala mı aynalarına bakıyorsun ?
En azından habiplerde bekleyen 20 kişi A-282’ye bindi . Yoksa , patlardık herhalde
98KM -> B5166 ile geri döndüm89A -> A-1545 - 2014 Temsa Avenue LF
98KM -> M2505
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.