Tema düzenleyici

İstanbulda Bugün Hangi Hatta Hangi Otobüsteyim?

Sonunda İstanbul'a Geldim ve Bölgemizin 2025 Araçlarından Olan A-1618'e bindim . Kliması Çok İyi 😍
1000019971.jpg

A3021 ile İvat Turhan İÖO - Yayla Mahallesi durakları arasında seyahat etmekteyim 😍😍 Dolu otobüsü arkaya kadar yara yara geçtim ve oturdum .
Millet ne sa*ak . Arkası boş araçta , ortaya yığılmışlar .
Veee daha 3 durak gidemeden yolda kaldık 😅 Araç hatalı park etmiş geçemiyoruz

A3086 ile eve geri döndüm . Ama bir şeyde eminim artık ; bu millet engelli .
Ya zaten kapıyla bir açılıp kapanıyorum , o kadar dolu ne hala zorluyorsun be arkadaş . Arkamızda A-282 bekliyordu , bomboş .
Biriside demiyor ki zaten dolu bu , arkadakine biniyim ya da dur bakalım şu depar araç nerde ?
Anca habiplerde şoförün aklına geldi , “arkada boş araç var” . Daha bu saatten sonra ne önemi var ? Nefes alamadım doluluktan , terden bayıldım . Son 10 durak kala mı aynalarına bakıyorsun ?
En azından habiplerde bekleyen 20 kişi A-282’ye bindi . Yoksa , patlardık herhalde

Son düzenleme:
A3068 ile eve geri döndüm . Ama bir şeyde eminim artık ; bu millet engelli .
Ya zaten kapıyla bir açılıp kapanıyorum , o kadar dolu ne hala zorluyorsun be arkadaş . Arkamızda A-282 bekliyordu , bomboş .
Biriside demiyor ki zaten dolu bu , arkadakine biniyim ya da dur bakalım şu depar araç nerde ?
Anca habiplerde şoförün aklına geldi , “arkada boş araç var” . Daha bu saatten sonra ne önemi var ? Nefes alamadım doluluktan , terden bayıldım . Son 10 durak kala mı aynalarına bakıyorsun ?
En azından habiplerde bekleyen 20 kişi A-282’ye bindi . Yoksa , patlardık herhalde
Bunlar asalak yani bile bile hepsi binmeye çalışıyor kaç defa başıma geldi

Geri
Üst Alt