Acele iş yapılırsa olacağı bu bence 5-10 gün daha eksik şeyleri yapılabilirdi diye düşünüyorum.Araç bence daha tam hazır değil. Sefere çıksın diye yapılmış hemen. A-1836 A-1516 A-1515 B-235 ve buna bindim içerisinde en durgunu buydu
Acele iş yapılırsa olacağı bu bence 5-10 gün daha eksik şeyleri yapılabilirdi diye düşünüyorum.Araç bence daha tam hazır değil. Sefere çıksın diye yapılmış hemen. A-1836 A-1516 A-1515 B-235 ve buna bindim içerisinde en durgunu buydu
Adam yepisyeni araç almış 5-10 gün daha beklese borcu içinden çıkılmaz hal alırdı muhtemelenAcele iş yapılırsa olacağı bu bence 5-10 gün daha eksik şeyleri yapılabilirdi diye düşünüyorum.
Bizimle konuşur musun kardeşim. Neden böyle yapıyorsun. Spam yapma birlikte takılalım forumda? Cevap yaz lütfen5 OCAK 2026 PAZARTESİ GÜNÜ
36V KAPI NUMARASI
88 KAPI NUMARASI
88A KAPI NUMARASI
38 KAPI NUMARASI
38Z KAPI NUMARASI
38B KAPI NUMARASI
2 kere rapor attım dönüş yok halaMod alımı yapılmıştı sözde , sözde raporlara çok hızlı bakılıyordu . Hani nerde modlar , bu arkadaş hala spam yapıyor ?
Daha dışarı çıkmam herhalde diyip paylaşmıştım yine açtık ağızıSırasıyla:
89A -> A-1517 Isuzu Citiport
141K -> A-291 Akia yeni kasa
HS3 -> A-1033 Otokar Kent LF
76O -> K1668
89A -> A-1517 Isuzu Citiport
Daha dışarı çıkmam herhalde diyip paylaşmıştım yine açtık ağızı
98S-1 -> A-254 Tezeller
Tabelası niye öyle 500T’nin ? Değişti mi ???O3286 - 130ŞT
Son anda fotoğraf çekeceğim diye çıkardım telefonu koşa koşa zor yetiştim İnönü Caddesi - Pendik Köprüsü
Bu da öncesinde gelen 500T Şifa Mahallesi - 4.Levent tabelalı kodunu alamadım.
Galiba değişmemiş , uygulamada ve İETT’nin kendi sitesinde bir duyuruya rastlamadım500T halen değişmedi mi?
Daha UKOME imza atılmadı karar alındı sadece500T halen değişmedi mi?
ÖHO kafasına göre tabela değiştiriyor öyleyse, çünkü Pendik Köprüsüne gidene kadar 6 tane ÖHO görebildim 500T de Şifa yönünde 4 tane 4. Levent, 2 tane Cevizlibağ tabelalı gördüm. İnince arkadan gelen araçta 500T de Cevizlibağ yazıyordu.Daha UKOME imza atılmadı karar alındı sadece
89A -> A-1727 Kent LF ile Günü kapattım
98S-1 -> A-251 Akia. Çok sevdim aracını güzelmiş
500T halen değişmedi mi?
Konuya el atmam yine ters tepti nazarla değişmesi için yetti500T Tuzla Şifa Mahallesi - Cevizlibağ Hattımız Hakkında
Yolcularımızın Dikkatine,
500T Tuzla Şifa Mahallesi – Cevizlibağ hattımız, 5 Ağustos 2025 tarihinden itibaren Tuzla Şifa Mahallesi – 4. Levent güzergâhında hizmet verecektir.
4. Levent – Cevizlibağ yönünde seyahat etmek isteyen yolcularımız, bu güzergahta hizmet veren 500L (4. Levent – Cevizlibağ) numaralı hattımızı kullanabilirler.
Bu kapsamda;
• 500T’den 500L’ye yapılan aktarmalar ücretsiz,
• 500L’den 500T’ye yapılan aktarmalarda 1 biletlik tarife uygulanacaktır.
Yolcularımıza duyurulur.
Kaynak: İETT Duyurular
Ekli dosyayı görüntüle 75803
İnşallah tersine döner. Cevizlibağ depar olarak bulunmalıydı.Konuya el atmam yine ters tepti nazarla değişmesi için yetti![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.