Dün Kartal Sahil Peronlarında bir tane Otokar’ın yanında İETT’nin yol yardım aracını gördüm. Kodu göremedim
Bu hat hep böyle körüklü karsan varken de aynıydı Citaro geldi daha da kötü oldu sefer yapılmıyor artık142B hiç sefer yapmamış sanırım
Conecto G belki dayanabilir o hattaBu hat hep böyle körüklü karsan varken de aynıydı Citaro geldi daha da kötü oldu sefer yapılmıyor artık
Hiç sanmıyorum Conectolar da da hararet sorunu var bayılırlar o hattaConecto G belki dayanabiliro hatta
Bugün cumartesi gününe göre çalıştığı için öyle. Normalde 89S çalışması gerekti fakat 89S'den araç 89M gidiyor hafta sonları
A-1514'ün tüm seferleri 89M olmasına rağmen 89S gösteriyor vercell'de
36L’nin 36Z’den daha seyrek olması ayrı bir salaklık . 36L’nin ne kadar kalabalık olduğunu bilmiyorlar mı acaba ?36L 20.15 iptal belki 100 kişi 36Z’ye bindik mecburen kendi bölgeleri dışına araba gönderiyolar araba azaltıyolar sonra sefer iptalinde yolcu çekiyo eziyetini
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.