Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımında İptal Olan veya Yarıda Kalan Seferler

36L’nin 36Z’den daha seyrek olması ayrı bir salaklık . 36L’nin ne kadar kalabalık olduğunu bilmiyorlar mı acaba ?
Körüklü bile yetmiyordu , hatırlıyorum. 36Z nin boş olduğu saatlerde bile full çekiyordu

.İETT’den İlginç bir hattı yok etme denemesi
36 L,G,Z serisi dokunulmaz benim gözümde, şu ana kadar Alibeyköy'e kurban gidip geri açılabilmiş tek hatlar. Bu hatların kapanmasının gündeme dahi gelebilmesi için İETT'nin yeniden yapılanmaya gitmesi lazım ve bu yeniden yapılanmada gazi lobisinin yok olması lazım

Bu yaz mesela Avrupa Yakasında pik saatlerde çalışan çoğu hat jilet edildi. 36M hala ayakta.

1761934443131.png

55Y o kadar az çalışıyorki varlığına inananlara şizofreni tanısı konulmasını istiyorum

Potansiyelli rota aslında, doğru düzenlemeyle 41ST'nin yarısını bu hata atabilirsin
geçen kış rastlamıştım hatta görür görmez fotoğrafını çekmiştim 4-5 kişi vardı. 2'ye bölünse yararlı bir hat olabilir aslında. doğru bir planlamayla gaziosmanpaşa-cevizlibağ dolmuşunun ekmeğine taş doğranabilir

Konu sahibi
A-1858 - 2013 Otokar Kent 290LF - 98AB

Sanırım en iyi durumdaki 290LF Otokar. Cennet Metrobüsten geçerken park halinde olduğunu görünce yolumun üstü olmamasına rağmen inip fotoğrafını çektim.

Son fotoğraf için kusura bakmayın. Güneşin geliş açısı kameraya denk geldiği için sol üstten beyaz ışık geliyor

Ekli dosyayı görüntüle 89571

Ekli dosyayı görüntüle 89573

Ekli dosyayı görüntüle 89572

02.11.2025 15:09 - Cennet Mahallesi
Ekran görüntüsü 2025-11-03 130811.png

Geri