Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımında İptal Olan veya Yarıda Kalan Seferler

Konu sahibi
Bende daha paylaşım yapmam , bu ilk ve son olur muhtemelen . Bir iki kişiden gördüm dedim bizim neyimiz eksik 🤣

Şaka bi yana ;
Yazıcaz yazıcaz 100-200 tane mesaj , yine malum sebepten çöpe gidecek emekler .

Silineceği zaman sadece bu silinsin en azından .
Katılıyorum

Bu arada yanlış anlaşılmasın. Yazmayın demiyorum. İstediğiniz gibi yazabilirsiniz bunda özgürsünüz. O giden mesajlarımın acısı daha geçmedi :D o yüzden ben en azından bir süre geçene kadar (2-3 hafta/1 ay gibi) yazmam. Baktım devam ediyor site yazarım

Katılıyorum

Bu arada yanlış anlaşılmasın. Yazmayın demiyorum. İstediğiniz gibi yazabilirsiniz bunda özgürsünüz. O giden mesajlarımın acısı daha geçmedi :D o yüzden ben en azından bir süre geçene kadar (2-3 hafta/1 ay gibi) yazmam. Baktım devam ediyor site yazarım
Diğer sitede 1 ay boyunca ( hatta daha fazla bile sürdü ) paylaşım yapıldı . Kimseden gık çıkmadı . Sonra bir anda kvkk patlak verdi ve milletin 50-200 arası mesajı puf oldu .

O yüzden en kötü 2-2.5 ay bekledikten sonra yarım kalan seferler başlığa geri dönebilirim belki 😀 Bu sefer dediğin gibi riske atmaya gerek yok . Yine 800’e filan düşmek istemiyorum 😭😭😭

Benim mesaj sayıları umrumda değil. Silinerek Emeğimin de çöpe gittiğini düşünmüyorum. Öyle anın içinde yapılıp sonradan unutulacak bir şey benim için.

ama otobüs34’e kıyasla İettnext’i kullanması oldukça zahmetli. Dolayısıyla pek paylaşacağımı zannetmiyorum

Benim kaç mesajım silindi hatırlamıyorum en çok mesaj atanlarda 2-3 sıra gerilemiştim

Geri