4. Levent - Cevizlibağ500L ne hattı sorması ayıpL diyince aklıma Large geliyor
4. Levent - Cevizlibağ500L ne hattı sorması ayıpL diyince aklıma Large geliyor
Teşekkürler4. Levent - Cevizlibağ
Tabiki de IsuzuC232 New Conectosu ilanda satınca ne alır acaba
Isuzu demişken iyi hatırlattın bir sürü fotoğraf paylaşacaktım unuttumTabiki de Isuzu![]()
Yapay zekâ fotoğrafların kalitesini yükselteibliyorPaylaşmam biraz uzun sürecek, fotoğrafları kendime dmden yollayıp kontrol ediyorum. Bazıları paylaşılabilecek seviyede çıkmamış. Kırpıp ayarlamaya çalışıyorum ama kırpınca da kaliteyi çok bozuyor
Resmide çok bozuyo ya, elleme diyorum gidiyor markayı bile değiştiriyorYapay zekâ fotoğrafların kalitesini yükselteibliyor
Hayır profesyonel siteler var bunlar için onları kullanResmide çok bozuyo ya, elleme diyorum gidiyor markayı bile değiştiriyor![]()
Kadıköy peronların içinde yaklaşık 10 tane oturmalı durak var. Değiştirmeyi ya unutmuşlardır ya da görmemişlerdirEkli dosyayı görüntüle 76779
@Rick Grimes çektiğiniz izuzu fotoğraflarının birinde işaretli yerde eski iett logosu var
Alibeyköyede lazım oturaklı götürgeç bekleme noktası tm hatları gelmek bilmiyorKadıköy peronların içinde yaklaşık 10 tane oturmalı durak var. Değiştirmeyi ya unutmuşlardır ya da görmemişlerdir
Kadıköy peronların içinde yaklaşık 10 tane oturmalı durak var. Değiştirmeyi ya unutmuşlardır ya da görmemişlerdir
Bir tane oturmalı durak koymuşlar bir duraktan 3 hat geçiyorAlibeyköyede lazım oturmalı durak tm hatları gelmek bilmiyor
Hepsinde yok yola bakanda var 50L’dekinde yok onun üstündekinde yokBir tane oturmalı durak koymuşlar bir duraktan 3 hat geçiyor
Eski mesaj özür dilerim.Kulaklık kesmiyormuş SGH-Tavşantepe arası ben dışarıda müzik dinlemediğim için bilmiyorum m4 te nasip olmadı hiç
48G gerçekten çalışıyor mu? Kemerburgaz yönüne gideni gördüm fakat Kemerburgazdan gelen hiç görmedim.Biraz saçma ama 48G yayla içinden geçircek bir şekilde ama arka arka gelmi yecek şekilde
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.