Eski conectonun içi ve tipi çok güzeldir hele ahşap trim olanlarEski conecto tipsiz bi kere çirkin konfordan falan bahsetmiycem hiç yakışıklı değil yeni Conecto yakışıklı güzel görünce beğeniceğin bir otobüs
Son düzenleme:
Eski conectonun içi ve tipi çok güzeldir hele ahşap trim olanlarEski conecto tipsiz bi kere çirkin konfordan falan bahsetmiycem hiç yakışıklı değil yeni Conecto yakışıklı güzel görünce beğeniceğin bir otobüs
Ne alaka hocam ya en dandik gözüken otobüs tipsiz yakısıklı değil içi zaten rezalet ayrıca mercedes konusacakssk otobüsler katogerisinde baslık var orda konuşalımEski conectonun içi ve tipi çok güzeldir hele ahşap trim olanlar
Sizin garajların sorunu bizdeki öholar gıcırNe alaka hocam ya en dandik gözüken otobüs tipsiz yakısıklı değil içi zaten rezalet ayrıca mercedes konusacakssk otobüsler katogerisinde baslık var orda konuşalım
Sanırım iki ayrı hat olarak hizmet vereceklerini anlatmaya çalışıyor
Yine de yarın karıştıran çok olacakSanırım iki ayrı hat olarak hizmet vereceklerini anlatmaya çalışıyor![]()
Benim aklıma da Fiat'ın 500L arabası geliyor500L ne hattı sorması ayıpL diyince aklıma Large geliyor
Cevizlibağa uzun yola özel bir peron yapsalar daha iyi/teşvik edici olur muydu yeni hatlar falan da açmaya500L nin haftasonu saatlerini silmişler bir iki saat hariç, 500T nin seferleri sıklaşmış, şu hattı bir türlü ayarlayamadılar gitti
Sanırım karardan geri dönülecek ellerine yüzlerine bulaştırıp beceremediler
4. Levent - Cevizlibağ500L ne hattı sorması ayıpL diyince aklıma Large geliyor
Teşekkürler4. Levent - Cevizlibağ
Tabiki de IsuzuC232 New Conectosu ilanda satınca ne alır acaba
Isuzu demişken iyi hatırlattın bir sürü fotoğraf paylaşacaktım unuttumTabiki de Isuzu![]()
Yapay zekâ fotoğrafların kalitesini yükselteibliyorPaylaşmam biraz uzun sürecek, fotoğrafları kendime dmden yollayıp kontrol ediyorum. Bazıları paylaşılabilecek seviyede çıkmamış. Kırpıp ayarlamaya çalışıyorum ama kırpınca da kaliteyi çok bozuyor
Resmide çok bozuyo ya, elleme diyorum gidiyor markayı bile değiştiriyorYapay zekâ fotoğrafların kalitesini yükselteibliyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.