Evet, oluyor, önde körüklü var diyelim, arkasına yanaşıyor,orada kapı açıyor, % 80'iEshotlar durağa düzgün yanaşmıyor hiç dimi diyor
Evet, oluyor, önde körüklü var diyelim, arkasına yanaşıyor,orada kapı açıyor, % 80'iEshotlar durağa düzgün yanaşmıyor hiç dimi diyor
Yok aslında şöyle soruyor , “ durak için ayrılan yerden çok , yolun ortasında duruyor , doğru mu ? “diye soruyorEvet, oluyor, önde körüklü var diyelim, arkasına yanaşıyor,orada kapı açıyor, % 80'i
Yok o şekilde hiç görmedimYok aslında şöyle soruyor , “ durak için ayrılan yerden çok , yolun ortasında duruyor , doğru mu ? “diye soruyor
Öyleleri adam gibi adamdırBu arada söylediğin , “ Önde körüklü varsa , arkasına yanaşıp orda açıyor kapıları “ cümlesi , burada da noktası noktasına doğru . Hatta burda ışıklarda filan kaldıysa ( durağa yakın mesafeden ) ya da trafikte kaldıysa , kapıyı taaa ordan açıyor.
Çok nadir kıl şöförler var . Dibine kadar gittim trafikte mesela , kapıyı açmadı . Durağı gösterdi , gelince açtı ( 7-8 adımlık mesafe var durağa )
Benim orda ne işim varÖyleleri adam gibi adamdır
Ama bir kıl oğlu kıl tipi vardır, burada anlatmayayım,
Eshot/İzulaş/İztaşıt hattında Yaşadığınız Olaylar
Başlığına geçelim @Semih hocam
Gel bak bi adını etiketledimBenim orda ne işim varBen İstanbul’dayım . Eshot’ta bir şey yaşasam amenna , böyle bir şey/şeyler olduğunu ilk defa bu forumda duydum . Yoksa tek bildiğim İETT ve ÖHO . İoaş’tır iuaş’tır , onları bile bilmem
Onlarıda burda öğrendim . Başka hiç bir şehrin ulaşımına girip bakmadım . ( Yanlışlıkla tıkladıklarım hariç )
Ben basit bir adamım , muzu soyarım ve yerim![]()
Senin için 336G yaparız Mescidiselam-TaksimHayali kurulan hatların içinde bile Arnavutköy ve Habipler bölgesinden geçen bir tane hat yokBiz tepeyi bırakıp kaçan okçular mıyız acaba ? Niye bize evlatlık muamelesi uygulanıyor
?
H-6 filan diyen olursa , üzerine atlarım .
Senin için 336G yaparız Mescidiselam-Taksim
Ha gerçi T4 geceleri çalışsa yetiyor diyeceğim üzerime saldırmaHayali kurulan hatların içinde bile Arnavutköy ve Habipler bölgesinden geçen bir tane hat yokBiz tepeyi bırakıp kaçan okçular mıyız acaba ? Niye bize evlatlık muamelesi uygulanıyor
?
H-6 filan diyen olursa , üzerine atlarım .
Olabilir ama bence 336X ( artık her ne varsa ) Arnavutköy - Mescidi Selam arası 40 dakikada bir çalışan bir gece hattı olsa süpper olurdu ya da Cebeci’ye . Cebeci’den de bir tane artık nereye koyarlarsa . Gece hayat devam ediyor . Her yerde . Sadece Beşiktaş ve Taksim ile sınırlı değil İstanbul’un gece hayatıSenin için 336G yaparız Mescidiselam-Taksim
İyett bırak peşimiğğğ
Kapandı artık yok , ne olduğunu bile hatırlamıyorum . Zaten 38 Küçükköy’ün koduİyett bırak peşimiğğğ
Peki 38G var mı, o da varsa kendimi asacağım
Hah iyi o kodlu yapılabilir ama 38 Sultangazinin kodu bunu Mescidiselam'a uzatamaz mıyızKapandı artık yok
İyett bırak peşimiğğğ
Peki 38G var mı, o da varsa kendimi asacağım
Yani , olabilir .Hah iyi o kodlu yapılabilir ama 38 Sultangazinin kodu bunu Mescidiselam'a uzatamaz mıyız
Nasıl Küćükköy'ün abi 38B Sultangazi peron hattı,Kapandı artık yok , ne olduğunu bile hatırlamıyorum . Zaten 38 Küçükköy’ün kodu
36N olabilir
Nereden geçiyor pekiNasıl Küćükköy'ün abi 38B Sultangazi peron hattı,
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.