Bredalar, Avenueler, Procityler, Sultanlar ve karsan Jestmiş hahaha marka sahipleri bile görse kahkaha atardı ya
hepsi çok yakışıklı ve tasarımlarının hakkını veren araşlar özellikle jest ve avenueBredalar, Avenueler, Procityler, Sultanlar ve karsan Jestmiş hahaha marka sahipleri bile görse kahkaha atardı ya
Her şeyi geçtim tüm modeller neyse fikirdir diyeceğim ama Jest gördüğüm en kötü minibüs. Mercedes'e ayıp vallahepsi çok yakışıklı ve tasarımlarının hakkını veren araşlar özellikle jest ve avenue
bir magirus olamaz yakışıklılıkta fakat kesinlikle maganda bir araç izlemini veriyor (ki orası öyle)Her şeyi geçtim tüm modeller neyse fikirdir diyeceğim ama Jest gördüğüm en kötü minibüs. Mercedes'e ayıp valla
Ekli dosyayı görüntüle 76630
Jesten daha iyi olan minibüsler tamamen objektifbir magirus olamaz yakışıklılıkta fakat kesinlikle maganda bir araç izlemini veriyor (ki orası öyle)
Karsan jeste laf eden öyle minibüs caddesinde rahat yürüyemez adamım
fordun minibüs olarak kullanıldığına rastlamadım iveco daily ve sprinter kıyaslanamazlar bile jest otobüs platformunda üretilmiş minibüs oğlu minibüstür öyle sprinter daily çakma minibüstür ancak minibüs kılığına sokulmuş hafif ticarı araçlardır. Otokarlar daha iyiler zaten orası öyle fakat burası istanbul ankara gibi hala m2000ler yollarda yok (genelde) bir m3010lar falan var centrolarda yavaş yavaş gelmeye başladı ama benim taraflara değil ondna ötürü onlara yorum yapamayacağımJesten daha iyi olan minibüsler tamamen objektif:
Otokar M2000
Otokar M2010
Hatta Otokar M3000 bile daha iyidir
Iveco Daily
Mercedes-Benz Sprinter
Hatta Ford'un transit gibi bir modeli vardı o bile daha iyidir
Az önce 25 model dizel Citaro'ya baktım ve üç aşağı beş yukarı aynı gibi duruyor. Citaro modeli bana göre sadece daha fazla Mercedes esintisi taşıyor o kadar.Hocam şu ön tarafın güzelliği hangi modelde var. Arka kısmı kötü sadece
Ekli dosyayı görüntüle 76629
Alıntı: Güncel Ulaşım - Sercan Oktay
Magirus 80 S 5.5 Kraldır.bir magirus olamaz yakışıklılıkta fakat kesinlikle maganda bir araç izlemini veriyor (ki orası öyle)
Karsan jeste laf eden öyle minibüs caddesinde rahat yürüyemez adamım
Asla yere değmeyen dolmuşMagirus 80 S 5.5 Kraldır.
2-3 kez bitmiştimfordun minibüs olarak kullanıldığına rastlamadım
Fordu görünce hatırladım da karşıda pek dolmuşlarla münasebetim olmadı. Dediğim gibi bunlar çakma minibüs herkesin kalite abidesi gördüğü mercedesin frenleri çok sertti koltuktakini dahi koltuğa yapıştırıyordu bunların eksik yanı yoktur hatta beterdir jestin tek rakibi centro şu an2-3 kez bitmiştim
Ekli dosyayı görüntüle 76633
Ayrıca bunu ararken iki modeli unutmuşum Renault master ve Volkswagen crafterda daha iyi jestten
Ekli dosyayı görüntüle 76635
Alıntı: Güncel Ulaşım - Hüseyin Keskin
Jest yurtdışında bayağı satıyor demek ki adamlar bir şeyi doğru yapmışlar.Karsan Atak'ı beğeniyorum ama Jest minibüs tarihinin mühendislik faciası. Resmen minibüslerden soğutan araçtı beni
Biz sizi kamera aynalı Akia'ya bindirelim nasıl olur
Daha bugün yanlışlıkla bindim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.