Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Konu sahibi
hepsi çok yakışıklı ve tasarımlarının hakkını veren araşlar özellikle jest ve avenue
Her şeyi geçtim tüm modeller neyse fikirdir diyeceğim ama Jest gördüğüm en kötü minibüs. Mercedes'e ayıp valla

Ekran görüntüsü 2025-08-07 235111.png

Minibüs olarak mercedes sprinterdan daha iyi bir araç bence jest. İnmesi çıkması rahat, ayakta tutacakları var şöförün orada yer kapamayan milletin koltuğunu tutmaya çalışmıyor vs

Konu sahibi
bir magirus olamaz yakışıklılıkta fakat kesinlikle maganda bir araç izlemini veriyor (ki orası öyle)

Karsan jeste laf eden öyle minibüs caddesinde rahat yürüyemez adamım
Jesten daha iyi olan minibüsler tamamen objektif :D :

Otokar M2000
Otokar M2010
Hatta Otokar M3000 bile daha iyidir
Iveco Daily
Mercedes-Benz Sprinter
Hatta Ford'un transit gibi bir modeli vardı o bile daha iyidir

Jesten daha iyi olan minibüsler tamamen objektif :D :

Otokar M2000
Otokar M2010
Hatta Otokar M3000 bile daha iyidir
Iveco Daily
Mercedes-Benz Sprinter
Hatta Ford'un transit gibi bir modeli vardı o bile daha iyidir
fordun minibüs olarak kullanıldığına rastlamadım iveco daily ve sprinter kıyaslanamazlar bile jest otobüs platformunda üretilmiş minibüs oğlu minibüstür öyle sprinter daily çakma minibüstür ancak minibüs kılığına sokulmuş hafif ticarı araçlardır. Otokarlar daha iyiler zaten orası öyle fakat burası istanbul ankara gibi hala m2000ler yollarda yok (genelde) bir m3010lar falan var centrolarda yavaş yavaş gelmeye başladı ama benim taraflara değil ondna ötürü onlara yorum yapamayacağım

2-3 kez bitmiştim

Ekli dosyayı görüntüle 76633

Ayrıca bunu ararken iki modeli unutmuşum Renault master ve Volkswagen crafterda daha iyi jestten

Ekli dosyayı görüntüle 76635

Alıntı: Güncel Ulaşım - Hüseyin Keskin
Fordu görünce hatırladım da karşıda pek dolmuşlarla münasebetim olmadı. Dediğim gibi bunlar çakma minibüs herkesin kalite abidesi gördüğü mercedesin frenleri çok sertti koltuktakini dahi koltuğa yapıştırıyordu bunların eksik yanı yoktur hatta beterdir jestin tek rakibi centro şu an

Geri
Üst Alt