Valla 500T de 2 saat 15 dk oturarak İsuzu ile gittim tabiri caizse kusura bakmayın hiç uyuşmadan gittim son durağaBMC Procity ile Karsan var Gebzede Karsan nispeten daha rahat ama çok çabuk bozuluyor.
Isuzu yoğun hatlarda gidecek otobüs değil mesela 133TM de C-5 ÖHO Isuzuda rahat ama aynı otobüs 500T gelince rahat değil.
Güleryüz Cobra'lar da çok sağlam. Arada denk geliyorum.BMC Procity ile Karsan var Gebzede Karsan nispeten daha rahat ama çok çabuk bozuluyor.
Isuzu yoğun hatlarda gidecek otobüs değil mesela 133TM de C-5 ÖHO Isuzuda rahat ama aynı otobüs 500T gelince rahat değil.
Güleryüz cobra eski kasasının arkada çok değişik bir oturma düzeni var. O en arka 3’lü ye tırmanmak bir mesele özellikle bakımsızları ayaktakine acımıyorGüleryüz Cobra'lar da çok sağlam. Arada denk geliyorum.
Bu neymiş ya canlı canlı görüp binmek Ap ayrı bir şeymişŞuan Kadıköy peronlara geldim cennetmiş burası Avrupa yakasında otobüse binmiyormuşuz
Dışarıdan bile mükemmel görünüyor , içerisi Allah bilir nasıldır
Şoför koltuğunun üstündeki saatin orda Atatürk imzası var mükemmel araç. Kesinlikle İstanbul'daki en favori aracım artıkDışarıdan bile mükemmel görünüyor , içerisi Allah bilir nasıldır![]()
Boşsa içinden fotoğraf atsanaŞoför koltuğunun üstündeki saatin orda Atatürk imzası var mükemmel araç. Kesinlikle İstanbul'daki en favori aracım artık![]()
Çok dolu maalesef full yaşlı kesim varmış 15BK'daBoşsa içinden fotoğraf atsana
Beykoz’da yaşlı kesim fazladır özellikle içlerdeÇok dolu maalesef full yaşlı kesim varmış 15BK'da
Otobüs olsa binerdim de minibüs hateriyim ben. Paşabahçe de inicem ters yönden ne gelirse binerim@Rick Grimes pendik-kadıköy dolmuşuna binmeyi düşünürmüydünüz anadolu yakasındaki en maceralı hatlardan
Pendik kadıköy bir klasiktir hatta onun için bir caddeye adı verilmiştie bir gün bin benceOtobüs olsa binerdim de minibüs hateriyim ben. Paşabahçe de inicem ters yönden ne gelirse binerim
İçinde Karsan üretimidir yazıyor.Karsan Logosunu kullanmıyorlar bile
Teşekkürler bu arada saat duracak yazan parça Temsalardakiyle aynı sanırım
A-1607 ye hem bindim hem bir sürü çektim. C-1539 sadece çektim. A-1709 ile eve döneceğim ve çekerim onu da. Hepsini akşama paylaşırım. Farklı kodlu 4-5 İsuzu çekmişimdir15BK -> A-1607, A-1709 ve C-1539
bu Isuzular için birazdan evden çıkacağım. Umarım en az birine denk gelirim
A-1607 ye hem bindim hem bir sürü çektim. C-1539 sadece çektim. A-1709 ile eve döneceğim ve çekerim onu da. Hepsini akşama paylaşırım. Farklı kodlu 4-5 İsuzu çekmişimdir
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.