Karsan Logosunu kullanmıyorlar bileKarsan markası adı altında da dolaşıyorlar.
Karsan Logosunu kullanmıyorlar bileKarsan markası adı altında da dolaşıyorlar.
Yeni conecto çok ruhsuz ben de karsanları çok seviyorumMercedes otobüslerin var olma sebebidir otobüsçülüğün piridir ama bu sitede karsan seven 1-2 kişi görmek sevindirdi. Her markaya ilgi var ama ben pek sevemiyorum karsanları
Evet bredanın logosu varKarsan Logosunu kullanmıyorlar bile
Karsan ataklarda jestlerde karsan logoları var boy boyKarsan Logosunu kullanmıyorlar bile
Şahlanan at gibi hatta. Ferrariyi andırıyor.Evet bredanın logosu var
Daha otobüslerle tanışmadan önce , Ferrari marka otobüs var sanıyordum . Yaklaşık 10 yıl önceŞahlanan at gibi hatta. Ferrariyi andırıyor.
Bende ilk gördüğümde bu marka ne lan demiştim. Bredamenarinibüs yazısını aklımda tutana kadar unutmuştum zor bulmuştum ne olduğunuDaha otobüslerle tanışmadan önce , Ferrari marka otobüs var sanıyordum . Yaklaşık 10 yıl önce![]()
Kendi ülkesine gitti sanırımBu marka battı mı ne pldu bu markaya
Yemin ediyorum aynısı ahahha . Öyle random bir şey yazmıştım ki Google’a , marka ile alakası yok . Çıkmıştı ama ahhahaBende ilk gördüğümde bu marka ne lan demiştim. Bredamenarinibüs yazısını aklımda tutana kadar unutmuştum zor bulmuştum ne olduğunu
BendeDaha otobüslerle tanışmadan önce , Ferrari marka otobüs var sanıyordum . Yaklaşık 10 yıl önce![]()
Biz de ilk üçe oynayabiliriz aslında. Otokarımız , ISUZU'muz var.Otobüslerde kalite tasarım 1 Almanlar
2 İtalyanlar derim
Bence şuan güncel halinde Akia daha iyi. Klima konusunda rakipsiz kesinlikle. Hava sıcak diye şortla çıkmıştım şuan klimadan üşüyorum ve boğazlarımı ağrıttı o kadar yaniAkia Metrobüsü çok seviyorum. Bana göre CapaCity'den sonra en iyi metrobüstür.
Aynı klimayı diğer araçlara da takalım.Bence şuan güncel halinde Akia daha iyi. Klima konusunda rakipsiz kesinlikle. Hava sıcak diye şortla çıkmıştım şuan klimadan üşüyorum ve boğazlarımı ağrıttı o kadar yani
Şuan indim metrobüsten buzluktan çıkarılmış su şişesi gibi hissediyorum kendimiAynı klimayı diğer araçlara da takalım.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.