Yeni konu açtım.
bu plakaya ait varmıBmc belde var
öyle bir plaka yok34 NGO 095
BMC BELDE Varmı Özel Halk Otobüslerinde sizde. Yanımdan Geçti kendisi. Sarı Renk Beyaz damalıydı
@Rick Grimes
Nası yok.öyle bir plaka yok
Satılmış giden bir araçtır belki. Plakaya dair fikrim yokNası yok.
34 NGO 095 BMC Belde İETT. sarısı beyaz damalısı 2 kapılı (orta kapısı kapatılmış yanımdan geçti)
ozaman başka şehrin 34 plaka İETT Sarısı görünce ondan yazıyım dedim.Nası yok.
34 NGO 095 BMC Belde İETT. sarısı beyaz damalısı 2 kapılı (orta kapısı kapatılmış yanımdan geçti)
orta kapısı yok edilmiş resmen yoktu yani kapatılmıştı belliydi.Silivri çıkması olabilir diyecektim...
Orta kapısı kapatılmış denince geri alıyorum.
O zaman Silivri çıkmasıdır. Şehirlerarası koltuğu varsa.orta kapısı yok edilmiş resmen yoktu yani kapatılmıştı belliydi.
renk falan vurmamıştılar orta kapının kapanmış yerine
koltukları şehirler arası otobüs koltuğuna benziyordu.
34 ngo 095 varmı silivri çıkmasıO zaman Silivri çıkmasıdır. Şehirlerarası koltuğu varsa.
Plakası değişmiş olabilir. Çünkü Silivri araçlarının plakaları genelde 34 FD XXXX, 34 FY XXXX, 34 ZXX XX, 34 ZL XXXX şeklindeydi.34 ngo 095 varmı silivri çıkması
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.