133Ş Pendik YHT’de duruyor bir de uzak mı kalıyor şifayaSon duraktan direkt Marmaray'a gideceksen 130Ş veya 130ŞT gibi D-100'e çıkan hatlarla İçmeler'e gidip oradan Marmaray'a binebilirsin.
133Ş Pendik YHT’de duruyor bir de uzak mı kalıyor şifayaSon duraktan direkt Marmaray'a gideceksen 130Ş veya 130ŞT gibi D-100'e çıkan hatlarla İçmeler'e gidip oradan Marmaray'a binebilirsin.
16S daha kapsamlı bir tur yaptırıyor meşhur cezaevini falsn görüyon D100’e tek inme sebebi aydos ormanı muhtemelen yoksa daha çok ara sokağa girerdi130Ş D100 Anadolu Yakası turu yaptırır sana hocam 2 buçuk saat sürüyor![]()
Yok uzak değil Gümüşpınar Camisi durağından binebilirsin133Ş Pendik YHT’de duruyor bir de uzak mı kalıyor şifaya
Teşekkür ederim 130Ş ye net karar verdim kesin binicem. Ya uzunçayır metrobüse gider ordan sefaköy metrobüs yaparım ya da Marmara'ya gider marmarayla dönerimSon duraktan direkt Marmaray'a gideceksen 130Ş veya 130ŞT gibi D-100'e çıkan hatlarla İçmeler'e gidip oradan Marmaray'a binebilirsin. 130Ş ile Uzunçayır'dan Metrobüse de binebilirsin.
Hocam şuan bostancı tarafındasınız doğru muNerde olduğuma dair gram fikrim yok C-368'in GPS'ini takip edip beni bulabilirsiniz![]()
Gelmişken gebze küçükualı ya da bin oradan 130Ş ye binersinNerde olduğuma dair gram fikrim yok C-368'in GPS'ini takip edip beni bulabilirsiniz![]()
Evet robot abla şimdi anons yaptı doğrudurHocam şuan bostancı tarafındasınız doğru mu
Hatta ve hatta bir mucize yaşanup gebze koop dolmuşu görürsen ona binebilitsin esenler otogarında son durak yapıyorlar diye biliyorum ama görmezsen beklemeGelmişken gebze küçükualı ya da bin oradan 130Ş ye binersin
Abonman ile geziyorum minibüse nakitim yok ama olsa da vermezdim sevmiyorumHatta ve hatta bir mucize yaşanup gebze koop dolmuşu görürsen ona binebilitsin esenler otogarında son durak yapıyorlar diye biliyorum ama görmezsen bekleme
Eski kasa varmış dün baktım500T’de akia öho oluyor
yeni kasa bir tek iett de var zaten. Gariptir İETT tek müşterileri galibaEski kasa varmış dün baktım
A-1607. Kesinlikle 146'da çalışması gereken araç.2-3 gün sonra da 15BK'daki İsuzu(A-160x(7-9?) için gitmek istiyorum o araçta çok bakımlı güzel kendi çektiğim fotoğrafı olsa iyi olur galerimde.
146 ya gelse valla haftada 2-3 kez işim olmasa bile gider binerim o kadar iyi araç. İstanbul'daki en iyi Isuzu benceA-1607. Kesinlikle 146'da çalışması gereken araç.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.