C-5 grubunda C-323, C-326, C-368, C-442, C-444, C-445, C-474 ve C-476 kapı numaralı araçlar Isuzu Citiport.Var kodunu bilmiyorum
C-5 grubunda C-323, C-326, C-368, C-442, C-444, C-445, C-474 ve C-476 kapı numaralı araçlar Isuzu Citiport.Var kodunu bilmiyorum
Teşekkür ederim. Yarın hangisi 500T de olursa ilk 500T deneyimimi onunla yaşayacağım inşallahC-5 grubunda C-323, C-326, C-368, C-442, C-444, C-445, C-474 ve C-476 kapı numaralı araçlar Isuzu Citiport.
500T deneyimi o zangırdayan bmclerde yaşanırTeşekkür ederim. Yarın hangisi 500T de olursa ilk 500T deneyimimi onunla yaşayacağım inşallah
2 saatlik yol çekilmez onlarla500T deneyimi o zangırdayan bmclerde yaşanır
TUzla küçük yer kaybolmazsın2 saatlik yol çekilmez onlarlaIsuzuyu çok sevmesem yeni conecto falan beklerdim hatta. Konforlu yolculuk şart. Tuzlada kaybolmazsam tabi
![]()
500T dedin mi kare farlı BMC Belde akla gelir. Sürekli bu otobüslerle yolculuk yaptım. Bir 500T sembolüydü.500T deneyimi o zangırdayan bmclerde yaşanır
Bu görseli buraya da paylaşır mısın
Olur hocamBu görseli buraya da paylaşır mısın
Türkiye'nin her yerindeki Citiportları paylaşabilirsiniz.
Tek önceliğim var: Kendi çekmiş olduğunuz fotoğraflar olsun mümkünse. Google'dan alıntı olmasın.
- Rick Grimes
- Cevaplar: 8
- Forum: Otobüsler
ÖHO mu İETT mi?500T'de Akia Ultra Lf12'ye binen oldu mu
Bi ara İ.E.T.T Akia veriyordu. Verdiği zamanları kastettim .ÖHO mu İETT mi?
İETT olanı denk gelmedi ama Yunus garajında parklandıklarında 3 adet görmüştüm.İ.E.T.T ,500T'de Akia ÖHO var mı ki
Anladım, teşekkürler. Yunus'a tahsisli olarak mı gelmişlerdi ?İETT olanı denk gelmedi ama Yunus garajında parklandıklarında 3 adet görmüştüm.
ÖHO olarak 500T (C-5) grubunda AKIA var. C-363, C-419, C-421, C-434, C-479 kapı numaralı araçlar AKIA Ultra LF12.
İki adet AKIA birkaç gün Yunus garajında kalmıştı, her sabah aynı yerde görüyordum. Sonra araçları göremedim.Anladım, teşekkürler. Yunus'a tahsisli olarak mı gelmişlerdi ?
Muhtemelen dediğiniz gibidir. Mazot ve rutin kontrolleri Yunus Garajı halledip gönderiyordur.İki adet AKIA birkaç gün Yunus garajında kalmıştı, her sabah aynı yerde görüyordum. Sonra araçları göremedim.
Büyük ihtimal Topkapı'dan Yunus'a geliyorlardı, sefer saati gelince Tuzla Şifa Mahallesi'ne gidiyordu.
Akialar bayağı gezdilerBahsettiğim iki aracı her sabah görünce dedim acaba Yunus garajında eğitim mi veriyorlar? Eğitim sonrası garaja AKIA mı gelecek diye düşünüyordum.![]()
Ah be üzüldüm . Başka Isuzu’mu yok bizim moderatörümüze ?? Bulmuşsundur illaki . Daha 6 farklı araç var hepsini bozamassın herhaldeYa normalde paylaşım yapmayacaktım ama C-368'e dün binerim dedim artık binerim demem bile yetiyor ya
Ekli dosyayı görüntüle 76267
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.