Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

500T deneyimi o zangırdayan bmclerde yaşanır
500T dedin mi kare farlı BMC Belde akla gelir. Sürekli bu otobüslerle yolculuk yaptım. Bir 500T sembolüydü.

Zamanla yüksek tabanlı araçlar gidince eski kasa BMC Procity'ler yerine geçti.

500T = BMC
 
E
Evet sonunda 126 sayfanın tamamını tek tek inceledim.

71 sayfaya düşürmüş bulunmaktayım. Mesajlarınızın çoğunu silmedim hala duruyorlar ama Özel Halk Otobüsü Sohbet konusuna taşıdım:


Sohbet etmek istediğinizde lütfen bu konuyu kullananın aksi takdirde mesajlarınızı taşımak zorunda kalacağım. Geçmişteki tüm mesajları tek tek okuyup baktığımda konu ne kadar dağılmış olduğunu inanın bir ben anlarım. Kavga - Tartışma - Siyaset - Argo dışındaki yorum/görüş/fikir bildiren mesajlarınızı silmedim diğer konuya taşıdım.

Taşıdığım mesajlar: Marka fanatikliği, Uzun sayfalarca süren marka/model konuşmaları, Bölge Listesi, Bölge değiştiren araçlar, Yanan Araçlar, Hangi kod ne almalı gibi değişen araçlarla alakasız mesajlar, Özellikle savaş petrol hakkında yazılanlar, Şehirler arası otobüs markaları/modelleri gibi başlıktan bağımsız mesajlar.

Sildiğim mesajlar:

- Silinsin yazıp bırakanların mesajları. Yaklaşık 50-60 tane silinsin yazılı mesaj sildim
- Kaynak kavgaları.
- Sitenin ilk kurulduğu zamanlarda Fury-2 adlı hesapla yaşadığınız yaklaşık 9-10 sayfalık sözlü tartışmayı diğer konuya taşıdım
- Aranızdaki sözlü kaba mesajları sildim.
- Sahibinden ilanlarınının görsellerini sildim. Yasakmış

Böylece konu artık daha verimli. En baştan okumaya başlayacak biri için daha düzenli oldu. Hepinize bu başlıkta iyi forumlar dilerim. Sık sık bu konuyu takip etmeye devam edeceğim
ee peki vercellle alakalı mesaj yasak mı
 
Konu sahibi
İBB alıntıdır.
 

Ekli dosyalar

  • 1754247899724.png
    1754247899724.png
    5.8 MB · Görüntüleme: 22
İETT olanı denk gelmedi ama Yunus garajında parklandıklarında 3 adet görmüştüm.

ÖHO olarak 500T (C-5) grubunda AKIA var. C-363, C-419, C-421, C-434, C-479 kapı numaralı araçlar AKIA Ultra LF12.
Anladım, teşekkürler. Yunus'a tahsisli olarak mı gelmişlerdi ?
 
Anladım, teşekkürler. Yunus'a tahsisli olarak mı gelmişlerdi ?
İki adet AKIA birkaç gün Yunus garajında kalmıştı, her sabah aynı yerde görüyordum. Sonra araçları göremedim.

Büyük ihtimal Topkapı'dan Yunus'a geliyorlardı, sefer saati gelince Tuzla Şifa Mahallesi'ne gidiyordu.
 
İki adet AKIA birkaç gün Yunus garajında kalmıştı, her sabah aynı yerde görüyordum. Sonra araçları göremedim.

Büyük ihtimal Topkapı'dan Yunus'a geliyorlardı, sefer saati gelince Tuzla Şifa Mahallesi'ne gidiyordu.
Muhtemelen dediğiniz gibidir. Mazot ve rutin kontrolleri Yunus Garajı halledip gönderiyordur.
 
Bahsettiğim iki aracı her sabah görünce dedim acaba Yunus garajında eğitim mi veriyorlar? Eğitim sonrası garaja AKIA mı gelecek diye düşünüyordum. 😂
 
Geri
Üst Alt