Aynı fotoğrafın kağıttan 151 halini buldum bakalım neler çıkacak
Ekli dosyayı görüntüle 76085
Yapay zekaya göre shop değilmiş
Ekli dosyayı görüntüle 76086
151 yazan bariz photoshop. El yazısından çok bilgisayar yazısına benziyor
Aynı fotoğrafın kağıttan 151 halini buldum bakalım neler çıkacak
Ekli dosyayı görüntüle 76085
Yapay zekaya göre shop değilmiş
Ekli dosyayı görüntüle 76086
Doğrudur, Gülbahçe'nin ayrı, Seferihisar'ın ayrı....Sanırım her bölgenin kooperatifi vardı orada
Belki bazı ÖHO sahipleri reklam talebinde bulunmuşlardırBişey sorucam normalde bu İETT ve Ulaşım AŞ araçları reklam alınıyordu doğru mu sonra Ulaşım AŞ birdenbire ÖHO ya geçip ÖHO etiketi yapıştırdılar ve arkası reklamların tümünü elinden aldılar öylese bu süreç neden devam ediyor.
Orasını bilmem ama sadece A-15xx, A-16xx, A-17xx ve A-18xx lere yapsalar yeter yenilense de ihtiyaçları var diye düşünüyorumBelki bazı ÖHO sahipleri reklam talebinde bulunmuşlardır
500T'yi konu alan bir dijital platform dizisi vardı. C-5 grubundan bir araca bu dizinin reklamı uygulanmıştı. Ek olarak A-101 kapı numaralı araç reklam almalı. Güzel bir kampanya olur.Belki bazı ÖHO sahipleri reklam talebinde bulunmuşlardır
Bu senenin ocak ayında bi kampanya vardı görselimde kaydetmiştim500T'yi konu alan bir dijital platform dizisi vardı. C-5 grubundan bir araca bu dizinin reklamı uygulanmıştı. Ek olarak A-101 kapı numaralı araç reklam almalı. Güzel bir kampanya olur.
şu an 303B bir nevi silivrinin istanbula kapısı. Bu hat dolayısıyla çok yoğundur diye düşünmekteyim. Sizce 303 geri açılsa bu hat rahatlar mı?303B -> A-960, A-961, A-964, A-965, A-871
303B hattına yeni seferler eklendi. Artık bu hatta 5 araç çalışacak.![]()
C-368 var . Ben 1 kez bindim , güzel araçtı . Ayrıca C-444’e de 500T’de bindiğimi hatırlıyorum fakat araç şuan 133KT hattındaSalı günü 500T kısalıyor. Bu yüzden yarın 500T ile ilk ve son kez ilk durak - son durak yapmak istiyorum;
500T'de çalışan Isuzu Citiport var mı? Varsa kodunu söyleyebilir misiniz? Tek yolculuğum Isuzu ile olsun bari
500T'ye İ.E.T.T en az üç otobüs göndermeli. Mümkünse Şahinkaya'dan Citaro G takviyesi verilebilir.Salı günü 500T kısalıyor. Bu yüzden yarın 500T ile ilk ve son kez ilk durak - son durak yapmak istiyorum;
500T'de çalışan Isuzu Citiport var mı? Varsa kodunu söyleyebilir misiniz? Tek yolculuğum Isuzu ile olsun bari
Hocam sizde mi İnönü Mahallesi'nde oturuyorsunuzKüçükcekmece İnönü Mahallesinde 89K hattında A-1857 güleryüz aracı arıza vermiş kenarda bekliyor.
Sanırım benle aynı yerdeydi söğütlüçeşme mahallesi. MR52 hakkındaki duyuruma cevap vermiştiHocam sizde mi İnönü Mahallesi'nde oturuyorsunuz
Ben dün yaptım son durağa 2 kişi gittik sadece bir an dedim 500T nasıl bu kadar boş olur diye ama bir yandan da iyi oldu en ön koltukta son durağa kadar gittim çok güzel yolculuktu ve bende C-368 ile gittim Citiport tu 2015 model ama aracın içi hafif yanık kokuyordu ama yine de tavsiye ederimSalı günü 500T kısalıyor. Bu yüzden yarın 500T ile ilk ve son kez ilk durak - son durak yapmak istiyorum;
Tabela kontrol paneli kilitlenip kalmıştır ya da 132M hattının tabelası yüklü değildir.
ss olarak kaydedemedim, tarih bilinmiyor
Var kodunu bilmiyorumSalı günü 500T kısalıyor. Bu yüzden yarın 500T ile ilk ve son kez ilk durak - son durak yapmak istiyorum;
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.