Duyduğum kadarıyla bugün trafik normalden çok yoğundu İstanbul'da.Bir benzeri de 98 de olmuş. Sefer 4 saat 5 dakika sürmüş. Sabahki sefer 2 saat 43 dk sürmüş
Ekli dosyayı görüntüle 75948
Duyduğum kadarıyla bugün trafik normalden çok yoğundu İstanbul'da.Bir benzeri de 98 de olmuş. Sefer 4 saat 5 dakika sürmüş. Sabahki sefer 2 saat 43 dk sürmüş
Ekli dosyayı görüntüle 75948
Kaç kere kararsız kalmıştım acaba binsem mi diye sonradan nakit taşımadığım aklıma gelmişti her seferindeOtobüs gelmiyor minibüs'3 binicem ama nakit param yok...
Dönüşüm Arnavutköy'de tamamlandı. Sırada Anadolu'da Ferhatpaşa - Üsküdar hattı var.Neden hala minibüslerde validator yok?
Otobüs gelmiyor minibüs'3 binicem ama nakit param yok...
Minibüs denen hindistanvari yapıyı ya tamamen kaldırın ya da İETT kartla binelim
Biri 153'e bu talebi yazarsa büyük hâyır işler![]()
Yaklaşık bir haftadır böyle neredeyse. 98AB 98 gibi ring hatlar, 76O-73H-76D gibi E-5 kullanan araçlar hep trafikten gidememişlerDuyduğum kadarıyla bugün trafik normalden çok yoğundu İstanbul'da.
Özel Halk Otobüsü Nakit ve Kart ile işlem yapar.Neden hala minibüslerde validator yok?
Otobüs gelmiyor minibüs'3 binicem ama nakit param yok...
Minibüs denen hindistanvari yapıyı ya tamamen kaldırın ya da İETT kartla binelim
Biri 153'e bu talebi yazarsa büyük hâyır işler![]()
Daha erken bitirmiş muhtemelen. Otomatik olarak bitirdi işaretlenmediği için geç gibi görünüyor.336E’de de aynı durum mevcut vay be ! Gerçekten sağlam trafik varmış demekkiEkli dosyayı görüntüle 75951
16:19 seferini 19:30’da tamamlamış ve ne hikmetse 19:30’da sefer tamamlayıp 19:25’te sefere başlamış .
Özel Halk buna sesini çıkartmazlar gittiği km başı alıyorÖzel Halk Otobüsü Nakit ve Kart ile işlem yapar.
Belediye Otobüsü Sadece Kart ile işlem yapar
Minibüs Sadece Nakit ile işlem yapar.
Hiçbir Şehirde Minibüsler'de Validatör yoktur. Halk Otobüsleri Kontak Kapatırsa Görürsünüz Minibüs te validatörü.
Hiçbir Şehirde Minibüsler'de Validatör yoktur.
Onu yönetici kapattı dokunmak bana düşmez. Burayı açıyım dedim sadece konular karışmasın diye@Rick Grimes konudan alakasız ama forumu geliştirma başlığını açarmasın
Zamanında zaten İOAŞ adı altında kurumu özelleştirmek istiyorlardı. İOAŞ gitti fakat zihniyet aynı kaldı bence.Akşam haberlerde gördüm İrfan Demet adli kontrolle serbest bırakılmış, bu adam gidici büyük ihtimal olsun bir ÖHO cu gider başka ÖHO cu gelir hatta diyelim ÖHO koop. Başkanı geçsin İETT başına bütün İETT otobüslerine bölgesine göre A, B, C, D kodu verilsin sayelerinde İETT otobüsleri ÖHO bünyesine geçsin belki bu sayede ÖHO hatlarda değişik otobüsler görürüz ilk kez körüklü çalışan hatlar ortaya çıkar.
Benim Dediğim Minibüsler Sivile ait Kooperatife ait Beyaz, Mavi vb Renkte Olan Minibüsler bunlar Özel Halk Minibüsü Olmuşlar.
Araçlar şahıslara ait. Belediye sübvanse ediyor sadece.Bunlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait.
İ.E.T.T sistemi her ne kadar daha verimli işlese de bence yeterli olamıyor. Belediye araç sayısını artırmaya yanaşmıyor çünküSizce özel halk otobusu sistemi mi
Yoksa iett yani devletçi sistem mi daha verimli işliyor?
Yanan otobüsler, durakta aşırı otobüs bekleme, otobüs araçlarının kalitesizligi
vb sıkıntılar kimden kaynaklı tam olarak?
Durakta aşırı otobüs bekleme = İETTSizce özel halk otobusu sistemi mi
Yoksa iett yani devletçi sistem mi daha verimli işliyor?
Yanan otobüsler, durakta aşırı otobüs bekleme, otobüs araçlarının kalitesizligi
vb sıkıntılar kimden kaynaklı tam olarak?
ben kooperatiflere ait olanlardan bahsetmiştim belediyeye ait değilAraçlar şahıslara ait. Belediye sübvanse ediyor sadece.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.