19 gibi az bir sayıyı görünce Phileasları düşündüm ama hepsini jilet yaptılar
Ben CRRC diye düşünmüştüm19 gibi az bir sayıyı görünce Phileasları düşündüm ama hepsini jilet yaptılar
iett uhdesinde hizmet “verecek” dese acaba şu tramvaya benzeyen araçları mı alacaklar diyebilirdim , fakat böyle çok belirsiz ne olduğu
Marmaray bağımlısıyla kafalar aynı çalışıyor![]()
Direkt ulaşımın dışına çıkmak istiyorum aslında da hiçbirinde aktif konuşma yok. Dizi/film kategorisinde tek başıma yazıp duruyorum
Koca forumda neredeyse son mesaj yazılmış ilk 15 başlık çoğu istanbul olmak üzere full ulaşım cidden. Bu kategoriyi silseler boş kalacak siteForum ulaşım üzerine kurulu çünkü millet ulaşım kategorisine bakıyor sonra çıkıyor
Geçen voleybol forumu arattım son mesaj ya 2024 ya da Şubat 2025 kimse ulaşım dışında fazla Forum açmıyorForum ulaşım üzerine kurulu çünkü millet ulaşım kategorisine bakıyor sonra çıkıyor
Bende dizi ve filmlerin felsefi mesajları hakkında çok yazdım ama ilgisini çeken kimse olmadı. Max 200-250 kişi gördüGeçen voleybol forumu arattım son mesaj ya 2024 ya da Şubat 2025 kimse ulaşım dışında fazla Forum açmıyor
Ele gecirdiniz siteyi İstanbul diye diyeKoca forumda neredeyse son mesaj yazılmış ilk 15 başlık çoğu istanbul olmak üzere full ulaşım cidden. Bu kategoriyi silseler boş kalacak site
Ekli dosyayı görüntüle 75503
Bunlar şirket aracı olmasın
Belki ileride alacak olabilirler.Ben CRRC diye düşünmüştüm
Bende öyle düşündüm ama 19 gibi tam olmayan bir sayı neden ? 20 filan olsa tamamda 19 tane araç ?Belki ileride alacak olabilirler.
İstanbul'u siteden çıkar hayalet şehir gibi olurEle gecirdiniz siteyi İstanbul diye diye
Sevdiğini pek sanmıyorumİstanbul'u siteden çıkar hayalet şehir gibi olurayrıca istanbul konusuna geldiğine göre sende seviyorsun burayı
![]()
Bu arada şimdi öğrendim, bu teklif çekiciler ile alakalıymış.
Otobüs şeridi geliyor zaten tünel güzel olurdu amaKeşke bazı trafikli caddelerde en azından 1 km de olsa otobüsler için yeraltı battı-cikti tüneli olsa...
İstanbul trafiği otobüslere de vuruyor...
Otobüsler durağa geç geliyor, gidemiyor..
Metro yapmaktan da daha ucuz olur yerin 5-10 metre altına yapılır tünel kepçelerle kazilirMantıklı mi?
Ulan açtım yine lanet ağzımı@Semih19-2 sana 36V-1 çok kısa haklısın diyordum meğersem dibimde de aynı kısalıkta hat varmış unutmuşum
Ekli dosyayı görüntüle 75528
MR52 cidden uzatılmasına rağmen kısa hatmış. Ortalama 25 ile 35 dakika sürüyor trafiksiz. Sana dediğim buydu mesela. Bak 12:10 - 12:43 33 dk sürmüş diğer sefer hemen 17 dk sonra 13:00'da. Bu sayede daha sık sefer yapıyor dinlenmek yerine
Keşke bizde de daha az dinlenme süresiyle , daha sık sefer yapılsa . Ben sitede küçük photoshoplar yaparak şöyle olsa daha iyi olabilir diye düşündüm ama benim fikrim tabii ( kötü kalite için özür diliyorum pc nin capture modunda sıkıntı var , yakınlaştırınca hafif daha iyi gözüküyor )@Semih19-2 sana 36V-1 çok kısa haklısın diyordum meğersem dibimde de aynı kısalıkta hat varmış unutmuşum
Ekli dosyayı görüntüle 75528
MR52 cidden uzatılmasına rağmen kısa hatmış. Ortalama 25 ile 35 dakika sürüyor trafiksiz. Sana dediğim buydu mesela. Bak 12:10 - 12:43 33 dk sürmüş diğer sefer hemen 17 dk sonra 13:00'da. Bu sayede daha sık sefer yapıyor dinlenmek yerine
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.