Ben soru amaçlı sormuştum da.Hayır şaka amaçlı
O zaman ya çalışsaydı ne olurdu, merak ediyorum
Ben soru amaçlı sormuştum da.Hayır şaka amaçlı
Bence berbat olurdu. Normal şehir içi hatlara dayanamıyorlar metrobüste her gün 2-3 tanesi perte çıkardı. Ayrıca solo araçlar oldukları için yolcu kapasitesi de yetersiz ve verimsiz olurduBen soru amaçlı sormuştum da.
O zaman ya çalışsaydı ne olurdu, merak ediyorum
Yani metrobüse ekstra olarak çalışacak olsaydı , kapasite olarak yardımı dokunurdu elbet fakat asla çözmezdiKapasite olarak sisteme yardım eder miydi yoksa daha mı berbat ederdi
Daha berbat sürekli yolu kapatırlardı seferler çok aksardı. Normal metrobüslerin çalışmasına engel olurlardı. Çünkü bir araç yolda kalınca diğer tüm araçlar arkada bekliyorlarKapasite olarak sisteme yardım eder miydi yoksa daha mı berbat ederdi
Hocam biliyorum merak etmeyin, zincirlikuyu ve yenibosnadan az binmedikYani metrobüse ekstra olarak çalışacak olsaydı , kapasite olarak yardımı dokunurdu elbet fakat asla çözmezdi
Sabahları durak fotoğrafları var internette ona bakın isterseniz![]()
İstanbuldamisiniz izmirde mi ?Hocam biliyorum merak etmeyin, zincirlikuyu ve yenibosnadan az binmedik![]()
Şu an İzmir fakat okul İstanbul'daİstanbuldamisiniz izmirde mi ?![]()
Metrobüsün tek çözümü metro M7 bile alamadı yoğunluğunuPeki sizce metrobüsü çözmenin bir yolu var mıdır? (Metro yapılmayacağını düşünürsek veya kısa vadede)
Çözülecek bir şey yokki aradaki aksaklıklar dışında gayet iyi bir çalışan sistem. Hatta abartıyım İstanbulda en iyi çalışan sistem diyorumPeki sizce metrobüsü çözmenin bir yolu var mıdır? (Metro yapılmayacağını düşünürsek veya kısa vadede)
Daha nereye araç alınacakMetrobüsün tek çözümü araç almak
Hocam, AGT gibi bi sistem de mi kesmez sizce?Metrobüsün tek çözümü metro M7 bile alamadı yoğunluğunu
Sanırım Conectolar yerine kast ettiDaha nereye araç alınacak
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.