Ya cidden öyle bir salladığım tarih 1 ayla mı kaçırmışım cidden şans falan yok bendeRica ederim, yanlış bilgi olmasın. Sistemdeki veri 30 Kasım 2020'ye kadar.
Ya cidden öyle bir salladığım tarih 1 ayla mı kaçırmışım cidden şans falan yok bendeRica ederim, yanlış bilgi olmasın. Sistemdeki veri 30 Kasım 2020'ye kadar.
Biliyorum aynenhttps://otobus34.vercel.app/gecmis.html?utm_source=harita Bu site aracılığyla istediğin tarihteki geçmiş sorguyu bulabilirsin @tolga hocamın eline sağlık kendisinin web sitesi
Örnek veriyorum 18.10.2020 tarihinde 76O hattında çalışmış tüm araçları bulabilirsin
Hocam gercekten dediginiz gibiyse uzdu yaYoutube'da da şöyle bir kanalı var. Bu arkadaşı bayağı araştırdım zamanında.
Beni motorun icine de sokabilirsin tavana da asabilirsiniz.Bi daha gelirsem bi tane Iett otobisune 1 duraklikta olsa binecemSırf izmire gelip , seni bulup , İstanbul’a getirmeyi çok isterdim . Böylece seni bizim otokar marka araçların en arka koltuğuna bağlayıp , 24 saat boyunca gezdirebilirdim .
He eğer şikayetçi olursan bu durumdan aracın ön tarafınada asabiliriz seni , nasıl seviyorsan artık.
( Bu bir tehdit mesajıdır (!) )
Evet Hamzalı bişeydiDaha önce gelen birisi miydi? bu forumda geçen aylarda görmüştüm yine böyle yazıp ban yemişti tekrar geldi bugün
Umaeım 1 duraklık diye E-3’e binip kendini 4.leventt e bulursunBeni motorun icine de sokabilirsin tavana da asabilirsiniz.Bi daha gelirsem bi tane Iett otobisune 1 duraklikta olsa binecem
Umaeım 1 duraklık diye E-3’e binip kendini 4.leventt e bulursun
Evet50E mi la o?
Yanlız Savaş petrol temsasının motorunda olma da, maazallah Savaş Petrol arıza çıkarıyor,Beni motorun icine de sokabilirsin tavana da asabilirsiniz.Bi daha gelirsem bi tane Iett otobisune 1 duraklikta olsa binecem
Emrenuel otobuslere ne yapiyor kamera arkasiYanlız Savaş petrol temsasının motorunda olma da, maazallah Savaş Petrol arıza çıkarıyor,
Küçükçekmece'ye de gitme de emreunel lanetlemiş o bölgenin araçları,
Başka bir küçükçekmece belediyesine hibe edilmiş araç geçtiAz önce yanımdan kırmızı beyaz Mercedes O345 geçti 34 TN 0344 Plakalı Küçükçekmece Belediyesi'ne hibe edilmiş. Yeşilimsi tabelasında görevli yazıyordu
Oda bozulur simdiAz önce yanımdan kırmızı beyaz Mercedes O345 geçti 34 TN 0344 Plakalı Küçükçekmece Belediyesi'ne hibe edilmiş. Yeşilimsi tabelasında görevli yazıyordu
Ne amaçlarla kullanıyorlar acaba bu kadar eski araçları ?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.